Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-05, 18:37   #1041
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Zanka, cudne zdjęcia Wyglądasz ślicznie, a że zaokrąglona to przecież nic, raz dwa zgubisz a najważniejsze, że Filipek i jego mama czują się dobrze

Domi, to słodkiego lenistwa życzę, wybycz się zanim przejdziesz do empirii też musiałabym zacząć bardziej dbać o włosy.

Jane, a mogłabyś mi na pocztę moją przesłać jakieś fotki swojej kuchni?albo projekt czy jak? Byłabym bardzo wdzięczna bo wciąż szukam inspiracji

Kurcze Syla, też cały czas myślę nad tą zmywarką, ale kurde, ładować się w kolejne koszta, zobaczę ile wyniesie ta kuchnia.

Blondi, mamy to szczęście, że rodzice pomogli nam w kupnie mieszkania, więc żadnym kredytem nie jesteśmy obarczeni. Co do cen mieszkań to masz rację, ja akurat tańsze kupiłam niż te 320 000, ale sporo do remontu mam.

Kurcze dziewczyny, a może czerwoną kuchnię sobie zrobić? Myślałam tez o takim kolorze, boję się jednak, że ten ciemny zmniejszy znacznie moja kuchnie. Myślałam także o zielono żółtej kuchni. Ech, ja to powinnam mieć 3 kuchnie, każdą w innym kolorze

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora