2009-03-05, 21:40
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój dzienniczek dochodzenia do ideału :D start 01.03 => ZAPRASZAM!
Cytat:
Napisane przez Ju.Ta
witam, czytam was od początku powstania wątku i chyba powinnam też coś z sobą zrobić od jakiegoś czasu chodze raz w tygodniu na basen ćwiczę na stepperze i staram się dbać ale niestety moja skłonność do batoników i kebabów nie zna granic. Motywujecie mnie i od dziś koniec!
Moja waga to 60 kg
Wzrost : 170 cm
I w sumie z wagi też bym chciała zejść do 55 kg, rok temu mi się to udało teraz też musi!
|
witamy 
no pewnie że będziemy motywować, po to tu jesteśmy, a w grupie zawsze raźniej 
powodzenia 
Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx
a ja tam nie bawie sie w takie diety 
|
ja też bym miała trudości w zachwoaniu takiej diety i normalnie musze przyznać, że podziwiam dziewczyny co się podjęły takiego wyzwania, ja narazie mam kłopoty z przystosowaniem się do swojej dietki, mimo że nie jest szczególnie wymagająca, ale jak narazie trzymam się i słodycze ani fast foody mnie nie dopadły, mimo że jak na złość mnie otaczają
Ludzie są jak wiatr. Jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostaje, drudzy dmą jak wichry, więc zostają po nich serca złamane, jak jakies drzewa po huraganie. A inni wieją jak trzeba. Tyle, żeby wszystko na czas mogło kwitnąć i owocować. I po tych zostaje piękno naszego świata...
|
|
|