Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***Złe Barbiątka cz. I ***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-05, 23:46   #41
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: ***Złe Barbiątka cz. I ***

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Powiem wam tak.za 15 lat wiadomo nie bede latac w mini i leginsach w panterke trzeba umiec sie dostosować do sytuacji i jezeli bede pracowac w wielkiej korporacji to poprostu nie wypada. ...żadko(praktycznie nigdy) nie chodziłam do szkoly czy to do gim czy to do liceum w mini ani w bluzkach z wielkim dekoltem...Nie mozemy mowic ze dziewcyny te które tak na" nas" najezdzały sa brzydsze bo tego nie wiemy moze sa jeszcze piekniejsze od nas co nie zmienia faktu ze myslenie zasciankowe typu jak dziewcyna sobie zrobi makijaz to odrazu jest łatwa/głupia/ewentualnie ma patologie w domku jest smieszne. Nie ma co reagowac na takie zaczepki bo dzisiaj mamy najlepszy dowod tgo ze czy to w POLSCE czy gdzie kolwiek na swiecie nie ma czegos takiego jak wolnosc słowa.Nie bronie ani tamtych dziewczyn ani was uwazam nawet ze niektóre z "was" przesadzaja chocby tekstem "one sa napewno brzysze od nas" po co sie zachowywac jak przytoczone "one".fakt widziałam zdjecia wiekszosci z was jetescie piekne,ale piekno to nie tylko buzia to tez inteligencja i prosze was apeluje wrecz jezeli jeszcze raz przytrafii sie taka sytuacja czy to tutaj czy na ag czy na innym watku nie dajcie sie poniesc emocja... i pokazmy im wszystkim ze oprocz urody mamy tez inteligencje i udowodniamy to nie wdajac sie w głupie dyskusje.

Przepraszam za głupiego i dlugiego posta ale nie wiem co zrobie jak zamkna jeszcze raz watek i jak zbanuja reszte dziewczyn i nei dojdzie do naszego spotkania (dziewczyn z ag) itd...
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
no niestety czekoladko padło takie zdanie ze "tamte dziewczyyny"sa od "nas" brzydsze i zazdroszczą nam urody...dla mnie to było chamskie i uważam ze słusznie ta osoba powinna dostac ostrzezenie NIE BANA..
kochana ja jestem naprawde z wami.sa stereotypy ktorych nie obejdziemy...Uwazam ze inteligentna kobieta pownna znac swoja wartosc i wiedziec ze powinna dbac o siebie bo co ta za inteligencja kiedy sie umie całki liczyc i madrych słow uzywac a nie umie sie o siebie zadbac...szkoda tylko ze to sie tak skonczyło banami dla DJ ,FOXY,DARUNI i innych dziewcyzn coz emocje..
Bardzo dobre spostrzeżenia
A to na czerwono - swoim podejściem właśnie udowadniasz

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując