Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-06, 15:20   #3555
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cytat:
Napisane przez cashmeree Pokaż wiadomość
śliczny ten twój kubuś no to jak sie rozkręcisz daj znać to ja się ustawiam w kolejce do zamówienia
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Karolinko - piękny Kubuś, ustawiam się w kolejce z zamówieniem dla Adasia
Mam jeszcze trochę czasu do porodu...dojdę do wprawy i wszystkie chętne nasze wątkowe dzidziolki dostaną Kubusia od wirtualnej Ciotki

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Już nie moge się doczekać kiedy pójdę na L-4. Jeszcze ponad dwa tygodnie do wizyty i od 23 marca idę na zasłużone chorobowe. Mam dość mojej pracy!!!!
Pewnie, nie ma się co męczyć...a w domku spokój i na wszystko jest czas chociaż czasami nie ma siły na nic Ja się dzisiaj przeraziłam...poszłam na pocztę...wolniutkim specerkiem...kilkanaście metrów a ja do domu doszłam tak wymęczona że szok Co ten brzuchol ze mną robi

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Myślicie, że dowiem się we wtorek (oczywiście jak maleństwo będzie tak miłe się odsłonić) kto tam we mnie siedzi??
Moja Mała ujawniła się w 18 tygodniu, ale gin nie był pewien na 100%...w 22 tygodniu już potwierdził z całą pewnością

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
Hejka. Mogę dołączyc do Waszego watku? Ja mam termin na 3 lipca 2009 pozdrówki
Witamy nową Mamusie i jej brzusio

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczynki za pocieszenie....:cmo k::cmok : zastanawiam sie skad ja jeste az tak silna psychicznie...

Juz mi jest lepiej dzis taki ladny dzionke....bylam w parku i spotklam kobiete w ciazy...juz albo az nie wywolywa we mnie takich ucziuc odczuc jak kiedys czyli mozna powiedziec ze jest dobrze...ze sie poprawia....

Buziaczki Milego dnia.
Będzie coraz lepiej Malga... Trzymaj się dzielnie

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przed chwilą powstał wątek mamuś listopadowo-grudniowych
Oj jak ten czas pędzi, zanim się obejrzymy a będziemy miały maleństwa przy sobie
Szok! Jak ten czas leci... niedawno wpisywałyśmy się tutaj a już niedługo będziemy miały Maleństwa z nami