2009-03-06, 15:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
Napisane przez cashmeree
 śliczny ten twój kubuś  no to jak sie rozkręcisz daj znać to ja się ustawiam w kolejce do zamówienia 
|
Cytat:
Napisane przez truheart
Karolinko - piękny Kubuś, ustawiam się w kolejce z zamówieniem dla Adasia 
|
Mam jeszcze trochę czasu do porodu...dojdę do wprawy i wszystkie chętne nasze wątkowe dzidziolki dostaną Kubusia od wirtualnej Ciotki
Cytat:
Napisane przez frida110
Już nie moge się doczekać kiedy pójdę na L-4. Jeszcze ponad dwa tygodnie do wizyty i od 23 marca idę na zasłużone chorobowe. Mam dość mojej pracy!!!! 
|
Pewnie, nie ma się co męczyć...a w domku spokój i na wszystko jest czas chociaż czasami nie ma siły na nic Ja się dzisiaj przeraziłam...poszłam na pocztę...wolniutkim specerkiem...kilkanaście metrów a ja do domu doszłam tak wymęczona że szok Co ten brzuchol ze mną robi
Cytat:
Napisane przez adaikaka
Myślicie, że dowiem się we wtorek (oczywiście jak maleństwo będzie tak miłe się odsłonić) kto tam we mnie siedzi??
|
Moja Mała ujawniła się w 18 tygodniu, ale gin nie był pewien na 100%...w 22 tygodniu już potwierdził z całą pewnością
Cytat:
Napisane przez marica5
Hejka. Mogę dołączyc do Waszego watku? Ja mam termin na 3 lipca 2009  pozdrówki
|
Witamy nową Mamusie i jej brzusio
Cytat:
Napisane przez Malga19
Dzieki dziewczynki za pocieszenie....  :cmo k:    :cmok :   zastanawiam sie skad ja jeste az tak silna psychicznie...
Juz mi jest lepiej dzis taki ladny dzionke....bylam w parku i spotklam kobiete w ciazy...juz albo az nie wywolywa we mnie takich ucziuc odczuc jak kiedys czyli mozna powiedziec ze jest dobrze...ze sie poprawia....
Buziaczki  Milego dnia.  
|
Będzie coraz lepiej Malga... Trzymaj się dzielnie
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
Dziewczyny przed chwilą powstał wątek mamuś listopadowo-grudniowych 
Oj jak ten czas pędzi, zanim się obejrzymy a będziemy miały maleństwa przy sobie 
|
Szok! Jak ten czas leci... niedawno wpisywałyśmy się tutaj a już niedługo będziemy miały Maleństwa z nami
|
|
|