Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-06, 16:23   #191
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Hej Czekam właśnie na wyniki z dzisiejszego egzaminu(tzn. koleżanka jest na wpisach, bo babka od razu zaczęła nam sprawdzać prace i o 17 się zaczęły wpisy i ta koleżanka ma mi napisać SMS czy zdałam czy nie ). Siedzę więc jak na szpilkach.

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Cześc Melduję się!
Kosmetycznie kupiłam dziś:

- tonik bezalkoholowy rosmanowy
- mgiełske do włosów narażonych na działanie wysokiej temperatury z ochronnym serum DOVE (takie czerwone, nowośc)
- chusteczki do higieny intymnej

ciekawa jestem tego dove. ostatnio testowałam WAXA rainforest, czy jakoś tak, bo mi się włosy wysuszyły, i jak narazie po 1 użyciu to jestem zadowolona, nawilżył mi włosy.
O zaciekawiłaś mnie bosiaczku tym Dove Gdzie to można kupić?

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
I w ogóle musze Wam napisac, że kot rodziców TZ mial wczoraj zatrzymanie moczu, takie ostre zaczęło się od porannych wymiotów, potem silne zastrzyki rozkurczowe, relanium...próby cewnikowania i w końcu o pierwszej w nocy miał operację, bo nie mogli go zacewnikować. Ponad 3 godziny sie z nim męczyli. TZ był w domu o w pół do piatej rano dziś znów tam go musiał dotransportowac na kroplówkę...nie wiadomo czy nie trzeba będzie zrobić drugiej operacji usunięcia siusiaka kotek ma już prawie 15 lat więc ogólnie ciężko.. dziś mam oczy na zapałki, bo oczywiście nie spałam dopóki TZ nie wrócił, a o ósmej rano przyszli panowie montowac blat i parapet w łazience....
Ojej, biedny kiciuś

----------------
Byłam dziś w G.Krak. Kupiłam sobie szare rurki w H&M(ufff...a tak się bałam, że nie będzie rurek, bo wszędzie są dzwony). Mam też 3 pary nowych kolczyków: srebrne z H&M oraz granatowo-złote koła i biało-srebrne wiszące składające się z małych rombów z C&A Jutro Wam mogę pokazać fotki jak chcecie. Kosmetycznego nie kupiłam nic