Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cudowne Częstochowianki:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-06, 18:59   #136
EMdz
Zakorzenienie

Dot.: Cudowne Częstochowianki:)

Cytat:
Napisane przez mini8700 Pokaż wiadomość
Dzis mialam taka sytuacje, moher (nawet miala taka czape!) wsiadla do busa 1szymi drzwiami tylko po to zeby przejsc na sam koniec na wolne miejsce, a wolne byly po drodze tylko ona chciala tamto, i koles stal jej na drodze i nie powiedziala mu przepraszam tylko zaczela sie awanturowac ze stoi taki cham na srodku i ludziom nie da przejsc A potem polazla tam usiadla i zaczela go obrazac to jej powiedzial ze kto madry wsiada 1szymi zeby isc na sam koniec jak miejsca sa po drodze i wysiadl, a ona i tak darla sie na caly autobus jaki cham i szpicel

Dzis bylam z tz na miasto, jaki on jest biedny, gadam mu o wszystkich babskich sprawach i usta mi sie nie zamykaja bo do kogos musze mowic a spotykam sie tak czesto tylko z nim wiec do kogo mam mowic... Oj przydalby sie ktos taki
Ja ostatnio jak jechałam na to otwarcie do Auchana to w busie tłok jak nie wiem. Ja stałam w tym korytarzu między siedzeniami mniej więcej w połowie. Nigdzie dalej miejsc nie ma, ani siezących ani stojących, a jakiś moher pcha się jak tylko może Jakby to to chociaż szczupłe było No więc rzuciłam głośno 'może jakieś przepraszam', to tylko się spojrzała na mnie wzrokiem typu 'co chcesz jestem stara' i jeszcze siatą po nodze dostałam

Hehe to męczysz chłopa Ale przynajmniej się dokształci

btw. ja też chciałam przytyć i dopiero jak przestałam się starać to się udało
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując