2009-03-07, 15:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
|
No ładnie, ładnie A ja dziś rano oglądałam właśnie te nowości z Gosha i się zastanawiałam dlaczego ani pół kredki nie ma... Się wydało 
A ja też kcem taką fioletową kredeczkę, spytaj czy nie ma więcej. I jeszcze mnie ten sypaniec zielony kusi, ale tłumaczę sobie, że ledwie zamówiłam cienie z YR i ichnia paprotka może być podoba. Bo wzięłam w końcu i Paproć i Figę. Duet Bławatek & Hiacynt odpuściłam, bo przy zamawianiu przez neta nie da się zamówić braków, a on właśnie był w brakach. Jak coś to go dokupię następnym razem.
Fajne te pierwsze i drugie. W sumie chyba najfajniejsze, bo takie inne. Trzecie zupełnie nie w moim stylu, ale najważniejsze, żeby się Tobie podobały.
Cytat:
Napisane przez zizou
Gaja donosi, ze w SP do kazdych zakupow dostaje sie miniaturke perfum  kupila sobie krem za 16 zlotych i dostala mini Organze 
|
Dlaczego u mnie nie ma SP 
No ale na pocieszenie mogę się dzisiaj pachnić do woli i Kenzo Amour i Givenchy Ange ou Demon, bo jak przeczuwałam, to one wczoraj przyszły I nowy staniczek A po niedzieli powinny przyjść 2 komplety czarnej bielizny, mam nadzieję, że choć jeden będzie pasował, bo skorzystałam z promocji -15% przy zakupie za 200zł na dopasowanej, więc ceny były w miarę korzystne. W ogóle się zastanawiam jak będzie traktowane to zamówienie, jeśli część będę zwracać, bo wtedy to, co zostawię wyjdzie za mniej niż 200zł... 
A tak w ogóle to naszła mnie straszna ochota na lazanię, a nie mogę znaleźć mojego sprawdzonego przepisu. Niby mogłabym zrobić ją z głowy, ale wiecie, dawno nie robiłam, boję się, że coś schrzanię. Może Wy macie taki sprawdzony przepis? Ta "moja" lazania była z mielonego mięska z kawałkami pieczarek, z beszamelem oczywiście, kojarzę, że do sosu dolewało się trochę wywaro rosołkowego i nie było tam żadnych warzyw prócz cebuli i czosnku. No i tych wspomnianych pieczarek. Żadnych marchewek i takich tam. Przepis miałam z jakiegoś portalu, ale kurka nie pamietam z jakiego. I na pewno tam fota była....
Tymczasem idę sprzątać moje podpupadłe królestwo
Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-03-07 o 15:58
|
|
|