Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-07, 18:57   #3669
syla39
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki
więcej już nie będę tak znikać, ale już nie bijcie

Miałam mały sajgon, przyszły mi przesyłki z allegro i komoda więc trzeba było przeglądnąć wszystkie ciuszki i od razu poukładać a ile miałam przy tym radości

Byłam u gina i wszystko OK ,
no a na dokładkę pies mi się rozchorował , w przyszłym tygodniu ma mieć zabieg w znieczuleniu ogólnym i troszkę się o niego boję, bo pies ma już 9 lat

a dzisiaj wybraliśmy się z małżem na targ - tak tylko połazić i obejrzeć co sprzedają, no i kupiliśmy wózek

O rany, nie wiedzialam ze na targu wozek mozna kupic W mojej miejscowosci nigdy nie bylo, widocznie niezla z niej dziura
Furka fajna, ja tez kcem

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
tzw. bezalkoholowe Karmi też ma alkohol ? mnie również nie ciągnie, ale Karmi bym sobie chlapnęła. Sprawdzę w jakimś sklepie czy ma zero czy "coś" %

moje gary własnie zmywa zmywareczka doceniłam już to dobrodziejstwo i mogę pazurki mieć pomalowane na czerwono a galaretka szybciej stężeję jeśli dodasz mniej wody niż w przepisie, ale nie będzie to diamteralna różnicy
Chętnie bym wpałaszowała takie coś

Ja tez mam zmywarke i nie oddam jej za zadne skarby swiata. A wynalazcy daje Nobla

Dziewczyny ja na piwko nie mam ochoty ale winka to bym sie napila

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora