Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-07, 20:37   #183
dra
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny Po prostu nie pamietam juz tak obfitej miesiaczki. I sie przestraszylam. Dzisiaj juz spokojniej. Ale nie boli mnie nic, wiec niepotrzebnie sie nakrecilam. Fajnie ze Was mam
każda z nas wzajemnie sobie pomaga

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Witam Was
Jestem tutaj nowa mam 31 lat i zamierzam zajść w ciąże. To będzie moja pierwsza
Trzeba się już postarać bo czas ucieka. Jutro mam mieć okres więc za tydz. będziemy próbować Mój cykl trwa 26dni może ktoś mi coś podpowie, macie pewnie już jakieś doświadczenia. Wiem, że jedna zajdzie zaraz a druga za pół roku. Ciekawe jak mi się poszczęści
witaj
czas pokaze jak u ciebie jest

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Trudno..za bardzo chciałam.Naprawdę powinnam przestać tak na poważnie do tego podchodzić.Muszę zająć się praca, nowym semestrem na magisterce i powoli planowaniem przeprowadzki! Może wyjedziemy w sierpniu na jakiś urlop krótki nad morze? Zawsze chciałam jechać do fokarium

a dzidzia przyjdzie sama.. W końcu nie ograniczamy się w niczym a zabezpieczeń nie stosuje...a zdrowa jestem do tego i maż też..to kiedyś nam wyjdzie
dobre podejście daj na luz,ja postanowiłam zając się planami,swoim hobby
trzeba miec inne plany też,nie tylko w kółko mysleć o dzidzi,wtedy sie pogrązamy jak się nie udaje

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc, można się przyłączyć?
Ja co prawda planuje starania o dzidzie po ślubie, czyli za około pół roku, na razie szykuje się do tego momentu, jeśli pozwolicie to chetnie będę podczytywać o waszych zmaganiach.
Zycze wszystkim zafasolkowania
witaj

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
hej wam właśnie wróciłam z ploteczek u koleżnki ma takiego świetnego synkatroche sie wyluzowalambrzuszek mnie coś pobolewa cóż chyba nici z fasolki dziś 26dc jeszcze tylko 2 dni

mamy podobne podejście ja też zrobiłam już 2 testy i niestety nic ale trzymam za nas kciuki
to zobaczymy co będzie za dwa dni

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
sweetJelly - a pokaz swoj wykres z tempka. Bo mialas takie wysokie tempki. Kiedy Ci spadla temp?
ja jak mierzyłam tempke to ślicznie mi się utrzymywała ponad 37 już nie pamiętam dokładnie,dopiero jak @ przylazla to spadła,więc tempką sie nie sugerujcie innym będzie oznaczac ciąze innym nie,mierzenie tempki jest po to by poznać swoje ciało

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

Maria2008 witaj Cieszę się, że wreszcie ktoś w moim wieku dołączył do nas, bo już staro się czułam Ja też planuję pierwsze dzieciątko, w sumie tak na poważnie zaczęliśmy się starać w styczniu... Dziś 16dc, ale czuję, że w tym miesiącu kiepsko będzie... Ale grunt, to sie nie poddawać i próbować do skutku

Miłego wieczoru wszystkim życzę!
witaj i ty

jak któraś chętna na zapisanie się do tabelki to pisać pw(imię,wiek,skąd,który cykl starań i ostatnia @)

dziewczyny nie róbcie tak tych testów,bo w końcu zbankrutujecie heh wiem łatwo mówić,bo ja tyle kasy straciłam na testy,że szok,ale teraz jestem cierpliwa i czekam zawsze na @
a ja niedawno wstałam,tak mnie ścieło z nóg,że musiałam się zdrzemnąć,a w nocy kto za mnie zaśnie