Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-07, 20:35   #243
gayenka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
oj Gajuś nie chciałam, żeby to brzmiało jak zarzut
tylko w wątku SP dziewczyny pisały, że kupowały inne kremy i babki przy kasie już robiły problemy, że to nie te i nic nie dodawały do zakupu
Ale ja nie czytam watku o SP ,kupowalam akurat krem AA zapytalam sie w SP czy promocja obowiazuje na kremy do twarzy-nie zapytalam jakie i pani potwierdzila,a nie powiedziala mi ze "Tylko na wybrane".Moze nie wiedziala,moze to zalezy od sklepu(tak jak promocja z -30 na kolorowke w S gdzie w jednej sie liczyly pedzle a w innej nie.)
Ale po prostu,zwyczajnie zrobilo mi sie przykro jak po kazdej mojej informacji od razu pojawialy sie sprostowania .Moze jestem glupia ,ale potrafie czytac ze zrozumieniam i przykro mi sie robi jak najwazniejsze w moich postach jest to ,ze zle cos napisalam ,a nie reszta moich wypowiedzi. Wydawalo mi sie ,ze pisze wazniejsze rzeczy ,ale widze ze te zostaly duzo mniej zauwazone,niz to ze znowu glupia gayenka nie umiala przeczytac/dobrze przekazac informacji.

Chcialam po prostu zebyscie sie dowiedzialy szybko bo wydawalo mi sie ze to fajna promocja..mialam nadzieje,ze ucieszy was tak jak mnie i Age.Tylko tyle.
Przepraszam,nastepnym razem nie bede przekazywac niesprawdzonych informacji.
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora