2009-03-08, 09:07
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oleje, olejki, hydrolaty - ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez sss7
Niniejszym ogłaszam, że przebrnęłam przez CAŁY wątek. Nie ma to jak czasem zachorowac i mieć trochę czasu dla siebie  Stałam sie olejową maniaczka, a jeszcze nie zaczełam ich używać. Jak ja wam zazdroszcze tych mazidełek. W kwietniu, a najdalej w maju będe w Polsce to ja sie za te mazidłowe sklepy zabiore...
Dotychczas w Hiszpanii znalazłam w aptekach jak i El Corte Ingles i sklepie ze zdrową żywnością oleje migdałowe (bez intformacji czy sa rafinowane czy nie) nie jakoś super drogie, ale nie chce rafiniaka i koniec! W sklepie ze zdrowa żywnoscia i el corte ingles był również olej z róży, ale cholera kosztuje 23 euro za jakies 30 ml o ile dobrze pamiętam.
Czekam z niecierpliwością na przyjazd do Polszy i mazidłowe zakupy
|

poszukaj jeszcze może w tej Hiszpanii, myślę, że znajdziesz trochę tych olejów. Albo hiszpańskie sklepy internetowe? Ja będąc we Francji też marudziłam, że chcę wracać do ojczyzny i zamawiać z polskich sklepów, ale potem poszukałam lepiej... i nie mogłam sobie poradzić z wyborem
zamawiałam z tego sklepu:http://www.aroma-zone.fr/aroma/accueil_es.asp On jest francuski, ale jak widać ma tez wersję hiszpańską i chyba na tych samych zasadach wysyłają właśnie do hiszpanii.
powodzenia!!
|
|
|