Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-08, 11:29   #201
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
o kurcze, sweet jelly, toż to Tyś nie jesteś ludziem...
zawsze to podejrzewałam

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
sweetJelly - a pokaz swoj wykres z tempka. Bo mialas takie wysokie tempki. Kiedy Ci spadla temp?
Nie prowadzę w necie wykresów..
Mogę Ci opowidzieć.Od owulacji miałam ciągle przez tydzień 37,2 potem przez kilka dni przed @ miałam już 37,4 26dc. miałam już 37,6 a 28dc spadła mi do 37,2 a 30 dc miałam już @

Ale miałam taaak wysoką tą temp.A spadła mi w sumie tak porządnie to 30dc. bo gwałtownie z 37,2 na 36,5 i kilka godzin później była @

Wychodzi na to że chyba jednak będę mieć te 30-dniowe cykle???? bo to mój 3 cykl po tabletkach i 2gi który trwa 30 dni ..tylko 1 miałam 28dniowy

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Sweet_Jelly
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość

dobre podejście daj na luz,ja postanowiłam zając się planami,swoim hobby
trzeba miec inne plany też,nie tylko w kółko mysleć o dzidzi,wtedy sie pogrązamy jak się nie udaje

(...)

dziewczyny nie róbcie tak tych testów,bo w końcu zbankrutujecie

Moim hobby jest czytanie Cobena Muszę przejść się jutro do biblioteki po pracy i wypożyczyć znowu jakąś książkę

a z testami to święta prawda! ja kupiłam w tym cyklu 3 przez all ...fakt że wydałam 11,5 czyli tyle ile za 1 test polski z apteki ale zuzyłam wszystkie 3 zamiast zostawić 2 nqa następne cykle.

A rozmawiałam ost. z kolezanką i mówi do mnie tak..Żaden test nie wyjdzie z prawidłowym wynikiem przez datą @ bo może test jeszcze ciąży nie wykryć. Najlepiej poczekać kilka dni po dacie spodziewanej @ ..I dopiero test zrobić. I ma racje!

Cytat:
Napisane przez nina_k Pokaż wiadomość

Sweet_Jelly Najważniejsze to właściwe podejście. Będzie dobrze, Musi być!!!
Pewno że musi się udać!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora