2009-03-08, 12:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Nie było mnie od czwartku a tyle naskrobałyście. Mąż pojechał dzisiaj w delegacje na 3 dni i muszę sama siedziec , idę na obiadek do teściów. Kolejny miesiąc starań przed nami jak @ sie skonczy. Ostatnio stwierdziłam ze świat jest nie sprawiedliwy, ostatnio kolezanka dowiedziała sie że jest w ciąży z chłopakiem z którym była jedną noc i nie chce tego dziecka, bo nie planowała i nie jest z nim w stałym zwiazku. Dlaczego innym sie udaje za jednym podejsciem, a potem zastanawiają sie co zrobić?? Moze własnie dlatego że tak bardzo sie nie starają jak my
Cytat:
Napisane przez olka@@@
Melduję ... że na teście wyszły mi DWIE kreski  Wszystkim serdeczne dzięki za kciuki!!!
|
GRATULACJE
Cytat:
Napisane przez malin30
Podobno jak się widzi pierwszy raz wiosną bociana w locie, to jest to dobry znak 
|
To chyba u mnie sie nie sprawdza, albo za słabo wpatruję sie w te bociany lub nie te co trzeba
Cytat:
Napisane przez roza26
właśnie @ przyszła-jestem załamana 
|
uuu wpółczuje, u mnie tez sie pojawiła
Cytat:
Napisane przez aliisanka
jestem pierwsza, idę wróżyć z fusów kto dziś zafasolkował 
|
moze i mi cos wywróżysz??
Cytat:
Napisane przez Maria2008
Witam Was 
Jestem tutaj nowa  mam 31 lat i zamierzam zajść w ciąże. To będzie moja pierwsza 
Trzeba się już postarać bo czas ucieka. Jutro mam mieć okres więc za tydz. będziemy próbować  Mój cykl trwa 26dni może ktoś mi coś podpowie, macie pewnie już jakieś doświadczenia. Wiem, że jedna zajdzie zaraz a druga za pół roku. Ciekawe jak mi się poszczęści 
|
Witaj!! Czas pokaże i powodzenia
|
|
|