2009-03-08, 15:57
|
|
BAN stały
|
Dot.: Bliźniacze mamy
Cytat:
Napisane przez anita00079
Dziewczyny same powiedzcie jak ciezko teraz komus zaufac, bynajmniej czerpac przyjemnosc z rozmowy, i wchodzac na wizaz chcemy bratnie dusze spotkac anie dawac sie oszukiwac
Fajnie ze dalyscie znac co do osoby Edyty czy jak ona ma tam na imie..I w sumie do tego watku tez zapraszamy 
|
No wlasnie sama sie juz przejechalam na czyms takim a dalej ufam ludziom. kiedys odwiedzalam bloga mlodej samotnej mamy ktora miala 1,5 roczne sliczne dziecko, dawala mnostwo zdjec i byla wiarygodna, pozniej napisala ze mala zachorowala na zapalenie pluc, wszystkie blogowe kolezanki sie o nia modlily. Po okolo 2 tygodniach napisala ze dziecko zmarlo. Wszyscy w to uwierzyli. pozniej okazalo sie ze to klamstwo, zdjecia skopiowane, a niby matka miala 16 lat i nie miala zadngo dziecka. A teraz znowu dalam sie oszukac. Az sama jestem na siebie zla.
A odbiegajac od tematu to ja bardzo chcialabym miec blizniaki . Chcialabym zeby moja Milenka miala siostre lub brata w tym samym wieku, ale nie udalo sie. Raczej sie nie uda bo ani u mnie a ni u tz nie ma w rodzinie blizniat.
Pozdrawiam wam mamuski i wasze bobaski.
|
|
|