Ja byłam na wakacjach 2008 w Grecji .Piękne widoki - z mojego pokoju hotelowego miałam widok na pasmo gór Olimp oraz na morze . Cudownie po prostu! Niesamowita kultura- ludzie przyjaźnie nastawieni na innych, świetna zabawa - żyć nie umierać. Zabytki- jest dużo miejsc do zwiedzenia , dużo pozostało ze starożytność . Nie zauważyłam żeby ceny były wysokie . Po prostu tyle płaciłam ile było trzeba. W wakacje nie będę oszczędzać na przyjemnościach , ale lepiej się targować ze sprzedawcami z bazarków i kupować picie supermarketach.
Akurat byłam w Leptokarii , jeśli chce ktoś się o czymś dowiedzieć , chętnie odpowiem na pytanie . Ogólnie mówiąc serdecznie polecam
Gdybym miała wybierać między Turcją , Grecją a Bułgarią na pewno wyeliminowałabym Bułgarię . Lubię zwiedzać i wylegiwać się a w Bułgarii jest mało do zwiedzania , a słabo mi się widzi cały czas pobytu spędzany na plaży. To , że jest ''tanio'' mało mnie interesuje .
Grecja, już trochę o niej pisałam. Godna uwagi propozycja .
Turcja , ten kraj bardzo mi się podoba , chętnie pojadę tam kiedyś na wakacje , w te wakacje chcę pojechać do Hiszpanii
Bez względu na to co wybierzesz , życzę , aby wakacje były udane .