2009-03-08, 18:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości i zapowiedzi 2009
Cytat:
Napisane przez anka_res
Hawo, nie bij  ja sobie ostatnio kupiłam Glow by J.Lo i perfumy jedne Jordan posiadam takoż (tak, wiem, sama do siebie straciłam szacunek, ale co poradzę że mi się spodobały - mówię o Stunning).
A i pozazdrościć urlopu (znowu!!!) szczęśliwa istoto, ja byłam ostatnio w pażdzierniku, teraz dopiero w czerwcu...
Żeby pozostać w temacie Nowości i nie robić OT: ktoś ma jakieś przemyślenia / refleksje na temat / pomysły gdzie kupić za przyzwoitą sumę Feerie Van Cleef & Arpels?
|
Upsss...chyba strzeliłam gafę z Jennifer i Jordan ?;-) A ja się przyznam, ze kiedyś miałam Curious Britney Spears;-)
Urlop jest trochę przymusowy. Dentysta na mnie czeka. Nie mogę chodzić dłużej niż 3 mies. z opatrunkiem, więc jadę na wyjęcie i zainstalowanie normalnej, porządnej plomby.
Nie mogę się doczekać aż w okolicach 11 w nocy wejdę do domu, otworzę szafę, zerknę na dolną półkę (to moja "skrytka pocztowa", na której brat składuje wszystkie listy, paczki które do mnie przyszły) i zobaczę moją gwiazdkę Angela...I jeszcze Flowerbomba i For Her Narciso Rozdrigueza. A obok bardziej swojska paczka z Inermis z moimi szamponami, odzywkami i zelami Joanny i Ziaji;-)
Van Cleef- widzialam je na wolnocłówce, tutaj są ceny:
http://www.worlddutyfree.com/pages/i...rance&id=12534
Edytowane przez Hawa
Czas edycji: 2009-03-08 o 18:22
|
|
|