Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-08, 22:18   #2912
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez edyta0131 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co robiłyscie jak Waszym maleństwom ropiały oczka? U mojej to tak strasznie wygląda. Zbudziła się teraz i miała całe prawe oczko zaropiałe, ze nie mogła go otworzyć Przemywam rumiankiem i zakraplam krople Biodacynę, tak jak kazała pediatra ale jakoś to nie przechodzi. Wydaje mi się nawet, że tej ropy jest coraz więcej Czytam na nacie, żeby to oczko masować i że można poszukać obrazki jak to zrobić, ale ja jakoś nie mogę tego odszukać Piszą też, że najlepiej iść na zabieg przekłuwania kanalika

Kurczę jakoś o samych problemach piszę tutaj ostatnio, ale wybaczcie. Nie wiem gdzie mogłabym się tym podzielić i uzyskać odpowiedzi
mojej malej tez ropialo oczko wierw prawe a niedawno lewe, masowalam tak jak opisuje Lisey i przemywalam woda, mi wydawalo sie ze czym wiecj masowalam to tym wiecej bylo ropki, ale polozna powiedziala ze dobrze ze to wychodzi i samo przejdzie i tak tez bylo

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
l..moja jak sie urodziła ważyla 4300 a na 3 miesiące 7,5kg - jedząc wyłącznie cyca..

my dzis prawie 2h na spacerku.. mala nawet nie spala i rozglądala sie po świecie bo miala połozona budkę... miala bardzo zaciekawiona minke i taka poważną łaziły byśmy jeszcze dluzej ale tata zamulał i marudził ze mu zimno i wróciłyśmy do domu..
i dostałam cudny bukiet tulipanków..az wiosną zapachniało
o no kurcze twoja ma juz 7,5 ja tez jestem juz strasznie ciekawa ile moja Kulka ma, mam wizyte 25 wiec bede wiedziec a 11 w srode skonczy 3 miesiace

moja mala tez strasznie ciekawska i jak niejest spaca to nichce lezec w wozku, zgadza sie tylko pod warunkiem ze tez jej budka odslonie, ale malo tego jak nic wkolo niema i widzi tylko gole niebo to tez sie oburza ze niema na co patrzec, az sie boje co bedzie jak bedzie lalo a ona ogladac bedzie sobie chciala