2009-03-09, 13:45
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Miss Wapster :)
Cytat:
Napisane przez kalafiorowa
Czy moglby mi ktos napisac co oznaczaja poszczegolne kolory (bialy,czarny,szary) w grze mastermind? Pokazalo mi sie to raz na poczatku co i jak ale nie zapamietalam a teraz jak chce zagrac to juz nie wiem o co chodzi. Z gory dziekuje 
|
W mastermindzie oszukują. Nigdy nie pokazują prawdziwych podpowiedzi.
Np. Miałam pierwsze dwa dobrze, a ostatnie dwa źle, więc zmieniłam ostatnie dwa. Okazało się że zamiast NCZP był PCNZ. Bez sensu!!!
A i tak przy okazji NIE ŚCIĄGAJCIE drugiej części!!! Są konkursy piękności, za które bierze z komurki 2zł. Żeby mieć rzecznika potrzeba 90IQ. A i jeszcze jedno gdy raz spróbowałam swoich sił w konkursie pękności, zza cholere nie mogłam wyjść z gry, a co gorsza Z INTERNETU!!! Szybko wyjęłam baterie i na szczęście zabrało mi 5zł. oD TEGO CZASU (2 tygodni) nie mogę włączyć miss. Nie chcę się włączyć. moim koleżankom (3) stało się to samo. (tylko że jednej z nich zabrało 28zł) WIĘC TYLKO WAS OSTRZEGAM NIE ŚCIĄGAJCIE DRUGIEJ CZĘŚCI!!!
(jakby któraś chciała coś wiedzieć na temat drugiej części MissWapster to piszcie, na wszystko odpowiem!!!)
|
|
|