Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miss Wapster :)
Wątek: Miss Wapster :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-09, 13:45   #121
NooSIA97
Przyczajenie

Dot.: Miss Wapster :)

Cytat:
Napisane przez kalafiorowa Pokaż wiadomość
Czy moglby mi ktos napisac co oznaczaja poszczegolne kolory (bialy,czarny,szary) w grze mastermind? Pokazalo mi sie to raz na poczatku co i jak ale nie zapamietalam a teraz jak chce zagrac to juz nie wiem o co chodzi. Z gory dziekuje

W mastermindzie oszukują. Nigdy nie pokazują prawdziwych podpowiedzi.
Np. Miałam pierwsze dwa dobrze, a ostatnie dwa źle, więc zmieniłam ostatnie dwa. Okazało się że zamiast NCZP był PCNZ. Bez sensu!!!

A i tak przy okazji NIE ŚCIĄGAJCIE drugiej części!!! Są konkursy piękności, za które bierze z komurki 2zł. Żeby mieć rzecznika potrzeba 90IQ. A i jeszcze jedno gdy raz spróbowałam swoich sił w konkursie pękności, zza cholere nie mogłam wyjść z gry, a co gorsza Z INTERNETU!!! Szybko wyjęłam baterie i na szczęście zabrało mi 5zł. oD TEGO CZASU (2 tygodni) nie mogę włączyć miss. Nie chcę się włączyć. moim koleżankom (3) stało się to samo. (tylko że jednej z nich zabrało 28zł) WIĘC TYLKO WAS OSTRZEGAM NIE ŚCIĄGAJCIE DRUGIEJ CZĘŚCI!!!

(jakby któraś chciała coś wiedzieć na temat drugiej części MissWapster to piszcie, na wszystko odpowiem!!!)

NooSIA97 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując