Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3
Bercia no tak noc trzech facetow w domu ojoj 
Małgosiu ja bede uzywac kosmetykow z Nivea
Boszenka sliczna sukienka ten dzien jest wspanialy bedziesz cudnie wygladala
gosik to tak jest. Jak mozna leniuchowac, spac itp to sie nie chce a w pracy sie tylko o tym marzy 
maugoszatka rozek bedzie przydatny na pewno na samym poczatku jak dzidzia bedzie mala, zeby ja w to opatulic. Chodzi o to ze dzidzie zawija sie w taki rozek i ma tam cieplej a na poczatku potrzebuje wiecej ciepla Ja mam taki ale bez usztywnienia zebym lepiej czula dzidzie. Pozniej moze posluzyc jako kolderka
manolita ja tez nie lubie jak ktos mowi ze cos da a potem nie wiadomo...moja kolezanka mi powiedziala ze da mi laktator z aventu i tez sie bardzo ucieszylam, bo wiadomo ze jest to duzy wydatek..i tez cos cicho sza i nie wiem czy dalej chce dac czy zapomniala a ja tez bym chciala wiedziec czy mam sie rozgladac czy nie. Najlepiej chyba zapytac grzecznie czy dalej to jest aktualne.
malwa magnez dziala tez przeciskurczowo.
superzabula ja wlasnie sie boje tego ze z miejscami moze byc problem, bo teraz duzo dzieciaczkow z wyzu demograficznego sie bedzie rodzic
marika a no wlasnie Ci tż to wkoncu faceci wiec wszyscy mysla jednakowo Prosze sie pozniej pochwalic komodka
Rozaliontka niegrzeczna dziewczynka zartuje oczywiscie
ale wazne ze sie popsytulaliscie
Czas edycji: 2009-03-09 o 19:42
|