Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-09, 21:27   #1866
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
Vanuś... i te naleśniki

Kawwwuusiiaaa...:so l:

p:

Iśn- grahamka z masełkiem, serem, szynką, warzywkami i majonezem, 2 jaja na miękko, kawałek drożdżowego z nutellą

w drodze do szkoły banan

IIśn-a) wieeeelka buła z ziarnami, masłem, serem, jakąś kiełbaską, warzywkami, sosem, kubuś <- jakiego Kubusia najczesciej pijesz?
b) mleko waniliowe, 4 kupne rogaliki z ciasta franc z marmoladą i cukrem

4 okienka czekolady kokosowej mniam!

O- zupa pomidorowa z ryżem, marchew, cebula seler...ziemniaczki polane tłuszczykiem, sporo rybki po japońsku, buraczki i jakaś surówka z majonezem chyba, kompot

cappuccino, kawałek sernika z brzoskwiniami i bitą śmietaną z owocami <- skad maszzzzzzz?

P- bułka słodka z serem i makiem, budyń cappuccino z 3 okienkami czekolady i kawałkamki herbatników tez chce budyn cappuccino

mars, 2 jakies cukierki

K- 3 parówki z serem i ketchupem, <- kupne z serem czy zapiekane? wielka buła z masełkiem i serem oraz ketchupem, kawałek sernika, herbata

teraz maślanka o smaku suszonych jabłek(albo pieczonych) i sernik ponownie <- MASLANKA! z biedronki tak? dobra jest? ?????? zastanawiam sie nad kupnem

Cytat:
Napisane przez vana Pokaż wiadomość
dzisiejszym jadłospisem przebiłam samą siebie jak tak dalej pójdzie, to niedługo zamiast słynnego P, będę musiała przejść na R

tak więc P pt. słodkiego nigdy za dużo, wielki apetyt i łakomstwo :

Iśn: waniliowa bułka maślana 100g: pół z masłem orzechowym i bananem, drugie pół z gruubą warstwą kremu krówkowego<- jakiej firmy? dobry? i konfiturą malinowo-waniliową; kroma chleba razowego z masłem, tłustym twarogiem i nutellą; koktajl (reszta banana- wielki był, ciepłe mleko, kakao); kit kat peanut butter

IIśn: 1. jogurt 390g o smaku marakuji z fitellą kokosową; prince polo xxl, banan
2. opakowanie toffifee (tak, wieeem, ale była to część spóźnionego prezentu na dzień kobiet i wszyscy jedli, więc wykorzystałam wolną lekcję i spożytkowałam czas ), monte drink
3. wielka drożdżówka z masą sera i kruszonki, kbw u mnie teeeez dzis bylo!, kubuś malinowy...

o: micha zabielanej zupy ziemniaczanej z zacierką i jakimś mięchem; 2 ogromne gołąbki w sosie pomidorowym z cebulką, grzybami i słoniną, kotlet schabowy, micha zasmażanych buraczków (ze śmietaną, masłem, octem i cukrem); nektar wieloowocowy
d: kawał miodownika od babci, kawał brownies z masłem orzechowym <- ommmgggggggg, kakao na mleku 3,2%

p: micha kaszy mannej na mleku 3,2% z nutellą i kilkoma okienkami czekolady
miodownik po raz drugi, chałwa kakaowa pyszna jest ale chyba najbardziej lubie z orzechami

k: 6 naleśników z kokosowym serkiem homo, sosem czekoladowym i płatkami migdałów, inka na mleku 3,2% z cukrem; princessa maxi arachidowa koksowych... to znacyz?

a teraz ciągnie mnie do pysznych, grubych, puszystych pierników w czekoladzie, ale wiem, że jak zacznę, to wchłonę min. pół opakowania naraz jeśli nie sięgnę po pierniki, to zapewne w ręce wpadnie mi rafaello lub/i (z naciskiem na to drugie) pudding czekoladowy z bitą śmietaną wiem, jestem okropna

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora