2009-03-09, 21:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2009
Ja kupiłam 2 opakowania Fissanu na rozstępy, ale jeszcze nie zaczęłam smarować, w sumie niedługo trzeba zacząć, w pierwszej ciąży używałam Musteli 9 mois, ale wtedy teściowa przynosiła mi próbki z apteki, teraz nie a tubka kosztuje koło 90 zł . Ale fakt, że po Musteli nie miałam rozstępów (tzn. nowych bo w ogóle to niestety miałam trochę od tycia i chudnięcia ).
W sumie to jeszcze po mnie nic nie widać, ale u grubszych (delikatnie mówiąc ) dziewczyn później widać bo i tak brzuchal noszą na codzień . Natomiast spodnie mam trochę ciaśniejsze. Z jakieś 2 pary ciążowych będę musiała kupić, myślałam o rybaczkach i jakiś długich ale cienkich na lato. A bluzek kilka zamówię w Bonprixie, widziałam kilka fajnych tuniczek .
Srasznie się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć płeć dzidźki. Jurto jeszcze będzie za wcześnie niestety, chyba wybiorę się za miesiąc, chociaż szkoda mi na kasy (za taką wizytę mam np. prawie już lakator elektryczny Medeli) ale ciekawość mnie zżera . Chciałabym bym Julcię, ale jak będzie Kacperek to też będzie dobrze...
|
|
|