2009-03-09, 22:28
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak powstrzymać się od wyciskania - cz. III
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___
ojej nie wiem co napisac bo Twoja pielegnacja wydaje sie byc idealna. A jak masz problemy z sucha skora to humektan to stanowczo za malo . Sama go uzywalam jakis czas.
Mialam olejek z BU, nie wiem czy moglby wysuszac. Hydrolaty i woda powinny lagodzic. Skrobia moze wysuszac. Sama sie ostatnio zastanawialam czy mnie nie wysusza  A uzywasz filtra, wiec powinno byc ok z nawilzeniem. Nie rozumiem
Na biochemii kosmetycznej jest watek "ocena pielegnacji..." chodzi o uzywanie kwasow i filtrow, zajrzyj tam chodz nie wiem czy o ten Ci chodzi
ten krem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23075 ma swietne opinie, sama mam zamiar go niedlugo kupic  mam nadzieje ze nawilzy i nie zaszkodzi, na wielkie dzialanie przeciwtradzikowe bym nie liczyla ale kto wie 
|
W swojej pielęgnacji zmieniłam praktycznie tylko to, że nie używam już effa. Olejek używam już kilka miesięcy i do tej pory nie wysuszał, ale zastanawiam się czy przyczyna wysuszenia nie leży gdzie indziej, nie w kosmetykach.
Kremik wygląda na godny zainteresowania, ciekawe jaki skład 
Chętnie bym go kupiła, ale mam chrapkę na serum Lemon z BU (jestem uzależniona ).
Ciekawe co powie mi dermatolog, kolejny
Sikoreczka śliczną masz cerę Gratuluję
|
|
|