Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
melduje sie!
Cytat:
Napisane przez baja_86
to chyba do mnie
Dzięki za porady  wszystkie stawiacie na mgiełkę, czyli okazuje się że pierwsze pomysły są zawsze najlepsze
|
baja zdecydowanie mgiełka
tez jagus ogladalam ten program.. dla mnie to horror, mama sama byla mloda a teraz jeszcz e tak mlodo zostala babcia, rowniez uwazam ze za to wszystko wine ponosza rodzice...
Cytat:
Napisane przez Rybulka
Martus, mnie też podobałaby sie sesja w tłumie, wyobrażam sobie szczególnie sesję w centrum handlowym- u nas powstały w sostatnich lata i Plaza i Focus, także byłoby gdzie, ale TŻ spojrzał na mnie jak na wariatkę, gdy mu o tym powiedziałam
Twoja kieca będzie pod szczególna ochroną 
|
wiesz moj tz jest narazie za, zobaczymy blizej slubu co powie pewnie sie przestraszy i z takiej sesji nici ale.. zobaczymy
tak moja suknia pod nadzorem, strasznie sie ciesze ze sie juz szyje 
Cytat:
Napisane przez Taverney
gratuluję nowej części wątku 
Jaga, duży buziak za trzymanie ręki na pulsie. A wszystkim Pannom Młodym slubującym w tym roku życzę wszystkiego najlepszego u progu nowej drogi życia.
|
dziekujemy
a ja poprosze o umieszczeniu w 5000 poscie w poprzednim watku linku do tej cesci bo niestety nie ma jesli mona oczywiscie
edit- przepraszam za zamet nalazlam w poscie jagi
Czas edycji: 2009-03-10 o 20:13
|