Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 20:09   #54
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

melduje sie!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
to chyba do mnie

Dzięki za porady wszystkie stawiacie na mgiełkę, czyli okazuje się że pierwsze pomysły są zawsze najlepsze
baja zdecydowanie mgiełka

tez jagus ogladalam ten program.. dla mnie to horror, mama sama byla mloda a teraz jeszcz e tak mlodo zostala babcia, rowniez uwazam ze za to wszystko wine ponosza rodzice...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martus, mnie też podobałaby sie sesja w tłumie, wyobrażam sobie szczególnie sesję w centrum handlowym- u nas powstały w sostatnich lata i Plaza i Focus, także byłoby gdzie, ale TŻ spojrzał na mnie jak na wariatkę, gdy mu o tym powiedziałam

Twoja kieca będzie pod szczególna ochroną
wiesz moj tz jest narazie za, zobaczymy blizej slubu co powie pewnie sie przestraszy i z takiej sesji nici ale.. zobaczymy
tak moja suknia pod nadzorem, strasznie sie ciesze ze sie juz szyje
Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
gratuluję nowej części wątku
Jaga, duży buziak za trzymanie ręki na pulsie. A wszystkim Pannom Młodym slubującym w tym roku życzę wszystkiego najlepszego u progu nowej drogi życia.
dziekujemy

a ja poprosze o umieszczeniu w 5000 poscie w poprzednim watku linku do tej cesci bo niestety nie ma jesli mona oczywiscie
edit- przepraszam za zamet nalazlam w poscie jagi

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-03-10 o 20:13
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora