Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mam problem...
Wątek: mam problem...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-10, 20:49   #1
kundzia07
Raczkowanie

Question

mam problem...

jestem ze swoim TŻ 3 lata, 1 stycznia sie z nim pokłuciłam, i chciałam dwa tygodnie urlopu (kłutni była z jego winy, %)
bardzo przezywałam to "rozstanie", nie wiem tak na prawde jak On, w kazdym razie dalismy sobie szanse.... było miło, ale poinformowałam go ze potrwa zanim znow zaufam, i bedzie jak przedtem,
jakies 2 tyg pózniej byliśmy na 1 urodzinach jego bratanicy, non stop esemesował z kimś, podejrzałam ze z jakąś laską, przez jego ramie zauwazyłam, poinformowałam go ze mi sie to nie podoba, ( nie mam nic przeciwko znajomym, ale nawet do mnie tylu esów nie pisze )
pózniej dowiedziałam sie ze jego stara kumpela chce do niego wrócić (powiedział mi to po %, ale powiedział), spotkal sie z nia niedawno bo wróciła z zagranicy,
tez chciałam iśc na to spotkanie, ale nie chciał, bardzo nie chiciał,
a teraz w sobote, chciałam wejśc na nk, a tam jak sie wchodzi to zostaja loginy jakie byłu uzywane, i co zauwazyłam, ten sam login lub nazwisko które podejrzałam na tych pierwszych urodzinach, czyli laska była u niego w domu, a ja nic o tym nie wiedziałam i sie dowiedziałam przez przypadek, wściekłam sie, poryczałam, no i nie mam takie zaufania jak kiedyś, (dalej z nia esemesuje, chyba nawet przy mnie, a jest to jakaś znajoma z gimnazjum)

nie wiem czy sie nakręcam, czy rzeczywiście tu jest cos nie tak..

a podam ze mam 21 lat a On 22

prosze pomózcie mi....
kundzia07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując