Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-10, 20:58   #899
kasimli
Wtajemniczenie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Cytat:
Napisane przez Kaluch Pokaż wiadomość
Kiedy zachowywałam się jak rozkapryszona ksiezniczka i nie chciałam go widziec, on zawsze przychodził, zeby pomilczec.. i chociaż byłam zła na niego o głupstwa, on cierpliwie czekał chociaż tyle razy zadałam mu ból i zraniłam, on był i wybaczył chociaż tyle razy cierpieliśmy przez moje fanaberie on był przy mnie i czasami myśle, że nie zasłużyłam na niego i jego milosc
kiedy Napisał po kłotni-żyj moim życiem i badz czescia mnie.. kiedy mówi, że beze mnie on nie istnieje
kiedy kupuje mi czekolade, bo wie, że lubie..
i kiedy głupio zartuje na mój temat, a potem przeprasza , bo mi sie przykro zrobilo
kiedy przychodzi o 6 nad ranem zeby dać mi buziaka na dzien dobry i leci do pracy.. )
kiedy planuje nasza przyszłosc.. idziemy po ulicy, a on zaglada w wystawy sklepowe i oglada suknie ślubne)
Kocham tego mężczyznę i jestem szcześliwa przez duże SZ)
pozdrawiam was dziewczynki cieplutko;*
-wytłuszczone - ja też to znam, lepiej się widzieć 3 minuty podczas dnia o 7.00 rano niż się w ogole nie widzieć!

zobaczyłam jak bardzo mocno mnie kocha kiedy byłam poważnie chora, przychodził do mnie codziennie do szpitala w moim mieście...siedzial do wieczora aż nie wyganiły go pielęgniarki a kiedy leżałam kilkadziesiąt kilometrów od Wrocławia to przyjeżdżał i dzownił codziennie tak że kiedy już wrócilam do domu zobaczyłam u Niego rachunek telefoniczny z kwota ponad 600 zł To też...dzięki Niemu wróciłam do zdrowia.

classy and fabulous "
Coco chanel
kasimli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując