2009-03-11, 09:52
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ratunku mam żółte włosy!
Cytat:
Napisane przez annfas
najlepiej płukanka i mycie regenalem, ja jak miałam blond to tak co 2 mycie uzywałam, ale tylko tak zapobiegawczo wiec myślę że spokojnie możecie przy każdym myciu
|
Dzięki wielkie, na razie codziennie myje głowę po 3 razy i powiem wam ze to działa, juz mam znacznie lepsze i nawet mi się zaczyna podobać, ale pierwsze wrażenie było masakryczne...Nie polecam robić ciepłego odcienia żółtego 
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------
Cytat:
Napisane przez Semcia
ja miałam to samo, miałam żołte/złote, poszłam do fryzjerki i poprosiłam o ciemny blond i wyszło.......... rude !!!! 5 farb mi nakładała i nic, ciągle są rude. Podobno zależy to jaką farbą farbowałaś najpierw - liczy się podkład. chce troche odczekać aż włosy odżyją a potem spróbuje jeszcze raz na brąz.
|
No ja teraz też już boje się kombinować, wole mieć żółte włosy niż być łysa A tak w ogóle to chcę mieć blond a coraz mniej jestem do tego przekonana...Im mam jaśniejsze włosy tym bardziej wydaję mi się,że mi to kompletnie nie pasuje, ale chyba warto od czasu do czasu coś w sobie zmienić prawda??
|
|
|