2009-03-11, 10:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Cytat:
Napisane przez anusiaanulka
a ja Kochane zauważyłam u mnie, że moja buzia strasznie się zmieniła na gorsze  Robią mi się teraz jakieś wypryski podskórne a nigdy wcześniej nie miałam z tym problemów  Może to brak witamin - chociaż biorę Vigor .....
Co do wagi to mój mąż zauważa efekty - chociaż na wadze nie jest tego dużo ale po ubraniach widać bardzo no i ten nieszczęsny brzuch jest o wiele mniejszy.
Co do wagi to ja z manualnej przeszłam na elektroniczną i muszę przyznać, że jak dla mnie to jest ona o niebo lepsza, bo motywuję się co dziennym spadkiem wagi a nie co kilku dniowym
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i życzę owocnego proteinowania 
|
to niedobrze, że są jakieś problemy skórne ja i tak walczę z krostami po ciąży i karmieniu a może takie specjalne witaminki na skórę jak capivit pomogą?
Cytat:
Napisane przez meliameli
Krostki to wlasnie efekt zbyt duzej ilosci bialka w organizmie.
Ja mam wage elektroniczna i krzywe podlogi w lazdym miejscu pokazuje inaczej. Czasami wachania sa do 2 kg i to mnie strasznie wkurza.
Dzisiaj wieczorkiem doskonale sie wymeczylam na aqa - bylo super i instruktork kompetentna az chcialo sie cwiczyc, nastepne zajecia w czwartek..
Co do diety protal, podejmuje ostatnio probe, od jutra robie 5 dni proteinek (@ konczy sie, wyjatkowo dlugo zapowiadajacy i gdy nadszedl tez strasznie dlugi nie wiem czy to nie przez ta dietke) wiec mam nadzieje, ze waga spadnie. A milo tu z Wami wiec chcialabym zostac ale gdy dieta nie przynosi rezultatow nie jest to motywujace.
Trzymajcie sie cieplutko. 
|
trzymam kciuki! moja waga ma tak samo więc ważę się w tym samym miejscu
też uwielbiam aqua!! niestety sprawdzony klub mam daleko od domu i nie mam teraz możliwości jeździź tam za często...
Cytat:
Napisane przez lukkar
witam dieta z rana jak bita smietana
rano wazenie 57 
sniadanko wiesniak,byl z dodatkim ale skonsumowalam bez
dieta jest super,waga spada(na szczescie)no i kawusie mozna pic
pycha
milego dnia i dietkowania do potem
" Twardym trzeba byc nie mietkim"
|
dokładnie ja nawet energii mam dużo choć to 2 dzień dopiero a wczoraj łatwo nie było
|
|
|