2003-07-17, 22:45
|
|
Zadomowienie
|
Do Pani Basi i Beatki :)
A mnie tu przywiało z pewnym pytaniem a raczej z kilkoma pytaniami 
1. Niedawno kupiłam maseczkę chińskie zioła dc i wyczytałam iż powinno się jej używać po 25 roku życia. No a mi brakuje jeszcze do 25 wiosen ponad 10 latek. Czy mimo wszystko mogę od czasu do czasu jej użyc? A jak tak to z jaką czestotliwoscia? Dodam iż po 1 zastosowaniu nie wywołała u mnie reakcji alergicznych ani nie podraznila skory.
2. Mam od jakiś dwoch miesięcy krem dc alga Q10 mat i zawiera on właśnie i algi i koenzym Q10 ( „eliksir młodości”?) na opakowaniu jest napisane, że można używać bez względu na wiek. Ale czy na pewno? Od kochaniutkich wizażanek usłyszałam że nie powinnam w żadnym razie go używać...A dodam iż fajnie działa na moją skórę, tzn jest moim najulubieńszym po effaclarze k kremem, i spełnia prawie wszystkie wymagania jakie stawiam kremowi. To jak to w końcu jest z tym wiekowym podziałem?
3. I na końcu pytanko odnośnie kremu flos lek, kremu a raczej zelu ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do powiek. Nabyłam go niedawno ale tez nasuneły mi sie powazne wątpliwości co do wieku od ktorego mozna go używać. Na opakowaniu nie znalazlam przeciwwskazań co do wieku. Dodam że jest on polecany do osob pracujących dużo przy komputerze i często czytających ksiażki – czyli dokładnie dla mnie.
- będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi
|
|
|