2006-01-09, 23:03
|
|
|
Raczkowanie
|
Wesele=Jaki makijaz?
Przedemna wesele znajomej co do wyboru sukienki - jeszcze nie zkaupilam ale juz wybralam to ma byc cos seksownego, najlepiej czerowna sukieneczka ciut za kolano - skromna a zarazem seksowna, troche brylancikow. Wiem ze potraficie doskonale doradzic wiec zwracam cie do Was z nadzieja ze mi pozmozecie Chcialabym wygladac w miare skromnie ale aby wsytzko bylo dopasowane i zapiete na ostatni guzik.Mam pytanie co do fryzur, mam poldlogie wlosy, mocno wycieniowane z grzywka na bok ( niedlugo zamieszcze kilka zdjec ), mam pasemka blod ale sa nieco zoltawe ( schodzilam z czerni ). Myslalam nad wyprostowaniem wlosow i to na tyle bo zadna fryzorka nie przychodzi mi do glowy ale chcialabym zeby bylo to cos zwracajacego uwage, nie lubie kokow wiec moze jakies loczki.Co do makijazu zastanawiam sie nad poloczeniem czerwonego cienia z czarn kreska ale w tym tez wolalbym sie Was poradzic No i paznokcie, niby sprawa prosta: czerwona sukienka=czerwone paznokcie ale moze jakies dodatki do tego by ciekawie wygladaly.Mam naturalne dlugie paznokcie wiec to tylko kwestia pomalowania i przyozdobienia, tylko jak, pomozcie moje drogie I zapomnialam bym jeszcze, mam problem z dodatkami, myslalam nad czyms polyskujacym z brylancikami ale moze macie inne pomysly. Z gory dziekuje za porady
|
|
|