Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odchudzanie od 10.o3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-11, 23:02   #25
ilion77
Raczkowanie

GG do ilion77
Dot.: odchudzanie od 10.o3

Też chciałabym z Wami schudnąć.Wiele razy próbowałam, wspomagałam się herbatkami, ćwiczeniami ale nigdy nie miałam wsparcia i nie miałam z kim porozmawiać o sukcesach i porażkach.Może RAZEM będzie łatwiej.
Ważę 87 kg przy wzroście 160 cm, kiedyś przed ciążami ważyłam 65 kg i to było w sam raz.Wiem, że już do tej wagi nie wrócę ale 75 kg byłoby super dla mnie.Od 3 lat regularnie 2 razy w tygodniu chodzę na aerobik, na początku schudłam głównie w okolicy ud i pośladków ale teraz przytyłam pomimo ćwiczeń.Czasem nawet myślę o zastosowaniu leków na receptę, ale trochę boje się efektów ubocznych.Może fakt że tyję spowodowany jest również chorobą tarczycy, ale wiem też, że słodycze to moja słabość.W tym miesiącu nie mogę chodzić na aerobik bo miałam anginę ale postanowiłam nie jeść po godzinie 18.Już od wczoraj staram się.Wczoraj wytrwałam, dziś tez, ale mnie strasznie ssie i nie wiem czy wytrzymam, może zjem jabłko.Od jutra zacznę w domu ćwiczyć na brzuch.Co myślicie o diecie kapuścianej, chociaż na tydzień?Wiem, ze zbyt długo to szkodliwe.Kiedyś brałam chrom i nie chciało mi się słodyczy, w ogóle mniej jadłam, ale na mnie już nie działa.
ilion77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując