2006-01-10, 12:10
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
zamienię spodnie, golf i bluzeczkę na drobiazgi
witam
znalazłam w domu kilka niepotrzebnych rzeczy,może komuś sie przydadzą,wymienię je na jakieś drobiazgi (najchętniej kosmetyki,ale nie tylko)
-spodnie jeansowe (rozmiar 31) były tylko przymierzone sa na mnie za duże i nie mam co z nimi zrobić. Są to biodrówki, z dodatkiem strechu.
- spodnie (rozmiar 40) miałam je na sobie raz, ale również mi spadają a nie chciałam specjanie dokupywać do nich paska. Są w prązki czarno-fioletowe. czarny to zwykły materiał, natomiast folet to hmm .. nie pamiętam jak dokłądnie nazywa się ten materiał chyba zamsz(taki misiowaty materiał) Mają rozszerzane nogawki.----LECI do TALI
-spodnie mojej mamy biodrówki rozmiar xl, kolor czarny mama miała je na sobie 2albo 3 razy po czym stwierdziła, że nie lubi biodrówek Materiał z jakiego sa wykonane to zamsz.
-bluzeczka niebieska- typowa blzueczka na lato, noszona 5-6 razy. Bluzeczka ma sporo gumeczek więc bardzo dobrze układa się na ciele.
-golf- założony około kilku-kilkunastu razy (typowy szał zakupowy, kupiałam go mimo tego , że mam pełno golfów ) kolory: brąz, rudy, biały
Jesli ktoś byłby zainteresowany bo moge przesłać na maila więcej zdjęć któregoś ciuszka-tylko prosze napisać którego
Edytowane przez kati99
Czas edycji: 2006-01-23 o 14:56
|
|
|