Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki ;)
Wątek: Nimfomanki ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-13, 10:39   #689
Ravissante
Wtajemniczenie

Dot.: Nimfomanki ;)

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Hehehe nie ma sprawy

1. W sumie wszystko jedno, najważniejsze żeby były ładne i żeby pasowały długością rzęsy oraz oraz paska do Twoich rzęs i oczu. http://sklep.beautyart.pl/?k=6&p=8 tu masz cały mega wybór
Ostatnio widziałam rzęsy jak byłam w Sephorze.
Wybór konkretnego kształtu zależy od tego czy chcesz osiągnąć efekt naturalny czy zdecydowanie 'balowy'. Kępki, paseczki, długie, krótkie, proste, krzyżowe.. co chcesz.
2. Na pierwszy raz może i trudno, bo musisz nakleić je idealnie z linią rzęs a klej łapie bardzo szybko Jak źle przyłożysz a klej przyschnie to musisz zdjąć oczyścić, posmarować klejem i spróbować jeszcze raz
3. Tyle ile chcesz
4. Brutalnie albo łagodnie - odrywasz, ten klej jest taki gumowy i można je zerwać, albo namoczyć płynem do demakijażu i wtedy łagodnie odchodzą
5. Raczej nie, chyba że źle je nakleisz i klej dobrze nie złapie, wszystko kwestia wprawy. (np. można potestować w dzień wolny, nakleić sobotę rano i połazić cały dzień).
6. Wszystko zależy od tego jak będą wyglądały po zdjęciu. Czasem trzeba je wyrzucić czasem można umyć i odłożyć do następnego razu
dziekuje kochana za infrormacje i jeszcze jedno mi sie nasunelo jak czytalam punkt 6 czy sztuczne rzesy sie maluje? a jesli tak to czy zmywa sie z nich tusz tak jak z normalnych rzes?

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora