Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śmieszne i irytujące sytuacje podczas jazdy środkami komunikacji miejską:]
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 17:37   #170
Katelicious
Zadomowienie

Dot.: Śmieszne i irytujące sytuacje podczas jazdy środkami komunikacji miejską:]

Cytat:
Napisane przez wanda164 Pokaż wiadomość
hehehe ale historie... Teraz to już mam spokój, ale ileśtam lat temu to do mnie zawsze się musiał ktoś przykleić: a to ktoś nawiedzony, a to pijak, a to gaduła, a nawet bezpańskie psy za mną łaziły... Jak jechałam autobusem albo pociągiem i wsiadał pijak, to na 100% wiedziałam, że siądzie koło mnie. No i kiedyś jadę pociągiem i włazi dwóch pijanych, od razu do mnie oczywiście. Jeden usnął, a drugi nadaje na cały głos różne głupoty do mnie i poraża oddechem. Nagle, na cały wagon:
- aniołku! ja cię tak kocham, że bym ci nawet tę malutką wylizał - ale musiałabyś się najpierw porządnie w miednicy umyć!
To się nazywa komplement... Cały wagon rechotał...
O mój Boże

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly008 Pokaż wiadomość
pamietam kiedys taką sytuacje, ze jaycs kolesie mlodzi takie teksty w mztce glosno mowili, ze do dzis sie z tego smieje
a to blyo mniej wiecje tak:
"na Pudelku pisali, ze Doda zbrzydła"
"e no co Ty. widzialem ja ostatnio. taka sama tylko cycki jakby mniejsze i nogi grubsze"
"gdzie ja widziales niby ?"
"w internecie"
"no ja też ją widzialem w internecie i u mnie inaczej wyglądała... serio..."

o zal padłam ze smiechu i nie moglam sie uspokoić. zresztą jak polowa ludzi z mzki
Lol

mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany!

walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną

Katelicious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując