Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odchudzanie od 10.o3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-13, 21:48   #46
Anonimowa90o
Raczkowanie

Dot.: odchudzanie od 10.o3

Cytat:
Napisane przez Madziulinek Pokaż wiadomość
Witam
W diecie Kopenhadzkiej masz 3 posilki dziennie. Z tym, że teraz nie pamiętam dokładnie jakie to są musiałabym poszukać tej diety najwyżej jak będziesz chciała to potem Ci napisze albo na necie poszukaj Trwa ona 13 dni i nie mozesz jesc nic innego niż to co jest napisane w tej diecie. Zadnych gum, cukru i niczego innego bo efektu juz nie bedzie takiego. Ja stosowałam ją już dużo razy ale nigdy nie udało mi się wytrzymać do końca ponieważ jest zbyt drastyczna jak dla mnie :/ Najdłużej ile wytrzymałam to tydzien i zawsze spadł mi pare kilo Moja mama przez dwa tygodnie tej diety schudła 12 kilo i z tego przytyła 2 kilo nie więcej. No ale teraz chce się zmobilizować i przetrwać ją całą
Dzisiaj się ważyłam i mam już o kilo mniej i coraz to większą motywacje
oczywicie gratuluje zbednego kg ;*
ja niestety nie mam wagi w domu ale waze jakies 51kg a bym chciala tak 46 wazyc.. no ale postanowilam ze bede co tydzien sie wazyc w szkole np albo u chlopaka ;*

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

co do mnie to moim zdaniem dzis za duzo zjadlam bo czuje jeszcze taki bol w zoladku, ale nie wiem czy to od jedzenia czy cos z nim nie tak

wiec:
I i II sniadanie: ciemne pieczywo, 2 buleczki jedna z pomidorkiem druga z pasta rybna :P do tego 0,5l wody , 1parowka i znow bulka z serkiem zoltym.
obiad: bulka z serkiem szynka pomidorkiem
kolacja: 2kawalki chleba to samo co na obiad i parowka

do tego wypita herbata, i male porcje nestea
przed spaniem ide ladnie cwiczyc ;* chociaz troche.. a jutro sobota wiec wiecej czasu na cwiczenia ;*
buzkkaa dziewczyny!

e comunque vada noi non ci perderemo.. x33

..
[ M ] 15.02.2009

...
Dukan
3.01 - 5.01 I FAZA
5.01 - 13.01 II FAZA
13.01 - 25.01 III FAZA
Anonimowa90o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując