Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-14, 12:13   #2012
ewelina*
Rozeznanie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez cytrusekxD Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze UW:
sniadanie:1 kromka razowca z szynka i ketchpem, 120g sera bialego wymieszanego z jablkiem, rodzynkami, orzechami i cynamonem
IIsniadanie:jablko
obiad:200-250g warzyw na patelnie lub 2 ziemniaki(zobaczy sie jeszcze), 2 male kawalki dorsza
podwieczorek: (z racji, że jade do kina i tam spozyje ten posilek)-100g rodzynek, 10g orzeszkow ziemnych, 2 suszone morele
kolacja: 1 kromka z szynka, makrela w galarecie lub serek wiejski(sie zobaczy)

I jak??
Wydaje mi się że nie za bardzo wiesz o co chodzi w U.
Tu nie chodzi tylko o wprowadzenie do diety innym, podczas redukcji zabronionych produktów, jak ketchup, ser, słodycze itp.( które i tak niektórzy jadają w ilościach takich jak ty).
W twoi menu brakuje ilości, jesz za mało, jeśli boisz się przytyć i jeść ziemniaków, ryżu białego itp. to zjedz ryż brązowy ale worek a nie pół itp.
Zwiększ na razie ilość i postaraj się co tydzień zmieniać też rodzaj tych produktów.

Twoje menu na prawdę rażą, ja raczej nie doradzam nie jestem specjalistką ale czytam je od pewnego czasu i pozwoliłam sobie wyrazić moje zdanie.!!

Uwierz w to że potrafisz, bo jak na razie gwarantuje Ci że każdy z tej strony napisze ci to samo co ja i poprzedniczki-->jedz więc.

ewelina* jest offline Zgłoś do moderatora