Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotne Mamusie-zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 17:43   #3458
dorbar
Wtajemniczenie

Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...

Cytat:
Napisane przez mukaa Pokaż wiadomość
dobrą opcją? samotny rodzic się nie rozdwoi żeby jednocześnie pracować i opiekować się dzieckiem, w małżeństwie zawsze jedna osoba może zostać z dzieckiem w razie czego... A pieniądze z nieba nie lecą - a na samych tych "kokasach" z zasiłków to nie wyżyjesz! Więc jak dla mnie logiczne jest że pierwszeństwo powinni mieć samotni rodzicie - właśnie z przyczyn technicznych
ale i tak przeważnie nie stać by jedno z rodziców było w domu. Wiem, że pieniadze z nieba nie lecą i też wiem, że z "kokosów" z zasiłków nie wyżyje, ale i tak uważam, że kolejność zgłoszeń jest dobrą opcją.

Cytat:
Napisane przez mukaa Pokaż wiadomość

ja się załamałam po raz miliardowy - przyszła mi wreszcie odpowiedź z sądu brytyjskiego (po pół roku od wysłania do uk!!!!!!!!!!!!), że zamykają moją sprawę (zagraniczną egzekucję alimentów) bo podałam nieaktualny adres w. Otworzą jeśli podam właściwy, Skąd ja go mam wytrzasnąć??????????????? ?? Cała moja nadzieja uszła... A tyle się natrudziłam, żeby to wogóle do anglii poszło, ile się nachodziłam, nerwów napsułam, ile urzędów i sądów zaliczyłam i wszystko na darmo ;( Kasy nigdy nie zobaczę... Tak ajest "sprawiedliwość" na świecie... Dżizys, podłość tego %%$#^@ nie zna granic - wysokość aliemntów to jego jedna dniówka!!!!!!!!! A jakby child benefit załatwił to ani grosza ze swojego portfela nie musiałby nam dawać - ale nie... lepiej zrobić na złość... Najlepiej dowalić matce nie dając dziecku - niech zyją oboje powietrzem. Bo z nauczycielskiej pensji to my we dwoje nie wyżyjemy :/
masakra, u mnie pewnie tez tak bedzie. Ale z funduszu pieniedzy dostac nie mozesz?