2009-03-14, 19:01
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: bismuth oxychloride- nieudany zakup, reklamacja :(- potrzebuję rady
Dziękuję dziewczyny Znalazłam juz na internecie nr do rzecznika konsumentów w moim mieście i będę w poniedziałek dzwonić. Dowiem się wstępnych informacji (aby wiedzieć co mowić dystrybutorowi) i po tym zadzwonię to Protea. Miejmy nadzieję, że coś wskóram 
Ingres- dokładnie, też tak myślę, że dlatego jest w nowej formule. Szukalam też jakisch informacji i wlasnie po angielsku bylo napisane, iż firmy z niego rezygnują wlasnie z powodu podrażnien. Dziwi mnie tylko to, że ja nie mam jakoś wybitnie wrażliwej skóry (mam cerę mieszaną z suchymi policzkami), a tu takie coś... Też jakos trzyma mnie w nadziei to, że o tym skladniku znalazlam duzo inf, że podraznia, więc nie jestem jedną z miliona, ktora spotkala taka reakcja...
Niewiem, gdzie u nas jest Body Shop, więc wybralam poprostu ten podklad, bo pasowalo mi to, ze nie wysuszal i ogolnie wygladal fajnie na twarzy... Tylko gdybym wczesniej wiedziala, ze to nie wina pędzla byla (wtedy mialam taki z avonu nie najlepszej jakosci i sadzilam ze to jego sprawka to pieczenie)...
Trzymajcie kciuki
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Czas edycji: 2009-03-14 o 19:04
|
|
|