Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zrozumiec chlopaka ... ehh ..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-15, 11:01   #11
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Zrozumiec chlopaka ... ehh ..

Cytat:
Napisane przez NieMamPojecia Pokaż wiadomość
Jestem tu nowa ... Mam jeden problem zwiazany oczywiscie z chlopakiem.. Juz nie wiedzialam co robic, to stwierdzilam , ze moze Wy mi jakos pomozecie...
A więc.. Chodzi o to, ze od dlugiego juz czasu pisalam z pewnym chlopakiem. Bardzo dobrze sie rozumielismy... I wczoraj jakos tak wyszlo, ze bylismy w jednym towarzystwie. Moje kolezanki wiedza ze mi na nim zalezy, wiec zaczely rozmawiac z nim na nasz temat. No i okazalo sie, ze on od pewnego czasu ma dziewczyne. Jak szlam juz do domu, to on chcial mnie odprowadzac, ale ja nie chcialam.
Pozniej wieczorem pisal do mnie, ze przeprasza, ze tak wyszlo... Ze ma nadzieje, ze dalej bedziemy pisac... Ze jestem naprawde fajna dziewczyna... I co najdziwniejsze.. Napisal jeszcze, ze ma nadzieje, ze bedzie jeszcze okazja porozmawiac sami...
Nie mam pojecia co o tym wszystkim myslec... A tak bardzo mi zalezy...
Nie masz pojęcia co myśleć o facecie, który pisze z Tobą nie informując Cię że ma dziewczynę, potem chce Cię odprowadzać do domu i głupio tłumaczy, że tak mu to jakoś "samo wyszło"? Pomyśl: chciałabyś być jego dziewczyną? - postaw się w jej sytuacji. Moim zdaniem facet tworzy niejasne, dwuznaczne sytuacje, miesza Ci w głowie - możesz go wprost zapytać o co mu chodzi i dlaczego tak postępuje, ale podejrzewam, że zacznie Ci się głupio tłumaczyć i czarować. Nie wciągaj się w nieuczciwe sprawki faceta, którego nikt przecież nie zmusza siłą do tego, żeby był ze swoją dziewczyną. Jakby był w porządku, to by z nią dawno zerwał, skoro ciągnie go do dwuznacznych kontaktów z innymi dziewczynami (bo co innego mieć koleżankę, poznać kogoś po kumplowsku, a co innego pisać jak z dziewczyną, bez wspominania że się ma dziewczynę - chyba widzisz różnicę?).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując