Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz Wizażanko (XXVII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-15, 14:24   #547
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko (XXVII)

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Aż tak?
Bo ja z kolei czasem ma wrażenie, że wszystko, o co warto się zabijać już mam. A marzenia objawiają mi się głównie chomiczym instynktem. Nie chce chomiczyć.
Niestety ja też mam takie wrażenie jak patrzę na Twoje flaszki

Cytat:
Polly, ja z wielką chęcią podesłałabym Ci całą moja skórę wraz z jej zawartością , ale na razie będziesz musiała zadowolić się próbkami.
chętnie poznam skórę wraz z zawartością

I u mnie słonecznie - a ja mam zamiar zaraz się wykąpać i kimnąć na troszkę. Mam nadzieję, że słonko nie da mi po nosie przez rolety...
Miłego dnia Hexxano.

Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość
Jak dziś ładnie!
Od rana pachnę Smokiem edp i coraz bardziej się ze sobą zaprzyjaźniamy
Właśnie czekam na nową członkinię rodziny, która wieziona jest ze szpitala (po raz drugi zostałam ciocią ). No ciekawe co z tego wyszło...
gratulacje

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość

Jak idzie o Black Cashmere to ja chyba chcę
Zwłaszcza, że ta nowa edycja w Wengepodobnej flaszce wcale się tak nie upowszechnia na allegro czy gdziekolwiek

W temacie Black Cashmere. Od dni paru.
w temacie BC- czy ktoś miał może okazję porównać starą i nową BC? bo ta nowa to edt jest a stara chyba edp? ciekawa jestem czy się różnią

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

w temacie:
pachnę testowo:
Automne- ten zapach nie chce ładnie na mnie pachnieć
Psychotrope- łoj nie- choć zapach ciekawy- jak dla mnie to Thunderstorm+ Dzongkha odjąć kfiatki
Woodcaffee- no jest kawa, ale w postaci nadzienia do czekoladek- niech mi ktoś poda zapach z kawą niuchaną prosto z puszki

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-03-15 o 14:22
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora