|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Witam! Ale tu dzis spokój!
Cytat:
Napisane przez jaga_2001
moja probna fryzura wygladala tak:
|
Bardzo ładna!
Cytat:
Napisane przez strippi
|
Cytat:
Napisane przez iza240
bardzo ładna sukienka  a ja nie mam poprawin 
|
Zgadzam sie z izą! Sukieneczka ładna! Ja tez nie mam poprawin, ale mam część gości przyjezdnych i z mojej strony i z Tz więc sukieneczkę sobie sprawiłam bo przeciez musze jakos wyglądać . Jest kremowa takze myśle, że kiedys ja jeszcze ubiore.
Cytat:
Napisane przez Yennka
Witam serdecznie Was wszystkie!
Proszę o wpisanie na 18.07.2009 
|
Witam!
Ja pomimo fajnej pogody od kilku dni jestem nie w sosie. Mój Tż teraz ciągle pracuje po 12h zaczyna o 6 kończy o 18 a potem to strasznie umeczony jest.Przez co tez strasznie mało i krótko sie widzimy - bo jak ja do niego przyjde ( a na tygodniu tez do18 pracuje) to jest juz 19 najwcześniej i tak koło 21 juz jade bo on mi usypia. I tak sie zapowiada najblizszy tydzień albo i dłużej. Nie ma nawet wolnych weekendów. A planowaliśmy ze ruszymy wczoraj i w tym tygodniu z zaproszeniami a tu d***  .
Cóż chyba musze sie przyzwyczajać. Jedyny plus tego to taki ze troche więcej zarobi - a teraz to sie nam przyda.
Wczoraj "zrobiłam" nasz ślubne kieliszki do szampana. Tzn wziełam 2 z 3 kieliszków moich rodziców kupiłam ozdób za 7 czy 8 zł , troche kleju i gotowe. Tylko znowu Wam ich niestety nie pokarze, bo aparat u Tż!
Jeśli chodzi o Ksiege Gości to my nie bedziemy miec. Niech goście sie na weselu bawia a nie myśla co tu wpisac . I wg mnie jest problem z tym jak to zorganizowac - puszczenie po stołach-to takie troche wymuszanie, położenie w okreslonym miejscu - mogą nie zauważyć!
ZOSIA
Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2009-03-15 o 16:24
Powód: dopisek
|