Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridianki łączmy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-15, 19:21   #710
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny
Dot.: Meridianki łączmy się!

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
A fee, nie cierpię słodzika No, ale na szczęście nie słodzę kawy ani herbaty bo mi nie smakuje. Jak Wam idzie dziewczyny?
Ja po tej meridii wczoraj czułam się fatalnie Serce mi waliło, nogi miałam jak z waty, a w ustach straaasznie sucho, nawet woda mi nie pomagała... Ogólnie czułam się jak na wieelkim kacu!!! :O Ale to może dlatego, że wzięłam M. na pusty żołądek?? MUSZĘ przyzwyczaić się do śniadań.
Dziś na szczęście czuję się ok, bo rano wmusiłam kawałek chleba z rybą...

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Dziewczyny, byłam dziś na zakupach i kupiłam colę light (nie pamiętam kiedy piłam), spróbowałam... fuuuuj jakie świństwo ha ha
Racja, świństwo U mnie na stałe zagościła woda, zresztą nigdy nie lubiłam gazowanych napojów Ja byłam wczoraj w sklepie, kręciłam się koło półek z czipsami, orzeszkami, batonami itp. ale na nic nie miałam ochoty!! Chyba ta meridia rzeczywiście jakoś działa... W końcu kupiłam grejfrut, żeby nie wyjść z pustym koszykiem [/quote]

jej, jak czytam, że ktoś nie jada śniadań i prochy na pusty żołądek bierze, to aż nóż mi się w ręku otwiera... śniadanie to podstawa!

taaak, tylko, że ja nie piłam coli od sierpnia 2007, więc trochę mi się stęskniło za czymś niezdrowym i słodkim.

Mikołaj <3

Edytowane przez mamaNiny
Czas edycji: 2009-03-15 o 19:22
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując