2009-03-15, 19:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
A fee, nie cierpię słodzika ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) No, ale na szczęście nie słodzę kawy ani herbaty bo mi nie smakuje. Jak Wam idzie dziewczyny?
Ja po tej meridii wczoraj czułam się fatalnie  Serce mi waliło, nogi miałam jak z waty, a w ustach straaasznie sucho, nawet woda mi nie pomagała... Ogólnie czułam się jak na wieelkim kacu!!! :O Ale to może dlatego, że wzięłam M. na pusty żołądek?? MUSZĘ przyzwyczaić się do śniadań.
Dziś na szczęście czuję się ok, bo rano wmusiłam kawałek chleba z rybą...
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------
Dziewczyny, byłam dziś na zakupach i kupiłam colę light (nie pamiętam kiedy piłam), spróbowałam... fuuuuj jakie świństwo  ha ha
|
Racja, świństwo U mnie na stałe zagościła woda, zresztą nigdy nie lubiłam gazowanych napojów Ja byłam wczoraj w sklepie, kręciłam się koło półek z czipsami, orzeszkami, batonami itp. ale na nic nie miałam ochoty!! Chyba ta meridia rzeczywiście jakoś działa... W końcu kupiłam grejfrut, żeby nie wyjść z pustym koszykiem [/quote]
jej, jak czytam, że ktoś nie jada śniadań i prochy na pusty żołądek bierze, to aż nóż mi się w ręku otwiera... śniadanie to podstawa!
taaak, tylko, że ja nie piłam coli od sierpnia 2007, więc trochę mi się stęskniło za czymś niezdrowym i słodkim.
Edytowane przez mamaNiny
Czas edycji: 2009-03-15 o 19:22
|
|
|