Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie do WAKACJI. :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-15, 19:51   #108
olgiercik24
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie do WAKACJI. :)

Cytat:
Napisane przez Skowronek na dachu Pokaż wiadomość
wiem, ze jezeli na nia przejde to w ciagu tych pierwszych dwoch tygodni bede miala 1 dzien "odstepstwa" (moje urodziny - nie moge tego "nie oblac", bo mi po prostu znajomi nie pozwola :p). Czy jak sie zawali jeden dzien, to ma to jakies dramatyczne znaczenie dla powodzenia diety? Nie moge przejscia na SB odlozyc w czasie, bo za kilka tygodni mam nastepna sesje, wiec chcialabym w okresie ciezkiej nauki byc w drugiej fazie diety (musze dostarczac troche weglowodanow do mozgu jak sie ucze nocami). Jak myslicie?
zacznę od tego, że ważyam się dziś i 1 kg w przód(ale przyznaje że znów się nie oszczędzałam, jeśli chodzi o jedzanie)
Co do takich imprez, to mniejszcze chyba możesz troszkę odpuścić, ale te poważne- urodziny itp, to zaszalej. Tak, jak mówiły poprzedniczki, nie możemy dietą przysłonić sobie świata
A jeśli się uczysz, to koniecznie jedz! Wysiłek umysłowy wyczerpuje mnie na równi z fizycznym. Jak będziesz głodna, to ciężej Ci będzie przyswajać i nici z wyników, a to chyba nie o to chodzi
olgiercik24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując