2009-03-15, 21:05
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 IV
Aranko, gratuluje Kociaka.
malgo, we wtorek jade do Szczecina mozesz polecic jakas knajpke na obiad, w okolicach centrum, moze byc na Walach Chrobrego- bo tam ponoc sa jakies fajne. Chodzi o taka gdzie po pracy mozna cos zjesc.
Zabo, popieram Marti w kwesti CBEEBES. Bardzo ladne bajki. Moja Tami bardzo lubi je ogladac- np Dobranocny Ogrod, Teletubisie, Buggy Beebes. Bardzo przezywa te bajki. A na Buggy Beebes tanczy i cwiczy razem z prowadzacymi . Chociaz ostatnio ,,zdradzila" cbeebes dla Puchatka, ale to po pierwsze dlatego ze jest jego ogromna fanka, po drugie przez 2 miesiace nie ogladala go na dvd bo bylo w naprawie.
Tamilka ogolnie uwielbia bajki, co mnie troche martwi, bo nie chce zeby ogladala za duzo tv. Ale plusem jest to ze oglada z zainteresowaniem czyli smieje sie, boi, martwi o bohaterow, jak cos sie wydarzy w bajce to potrafi krzyknac albo mnie wola i pokazuje. Spiewa jak leca piosenki na koniec bajki. Ostatnio bardzo sie ucieszyla jak w ,,Smykach" znalazl sie pies Duduls ktory gdzies zginal. Zawolalal mnie zebym zobaczyla i powtarzala ,,Duduls", co jest duzym sukcesem bo mowi tylko to co jest dla niej wazne- rzuca jednowyrazowymi haslami np . chodz, pusc, stoj, na noc ( dobranoc) itd itp
|
|
|