Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - proszę o pomoc, wyraźcie swoje zdanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-16, 13:10   #1
marthamed
Przyczajenie

GG do marthamed

proszę o pomoc, wyraźcie swoje zdanie

witam, jestem tutaj nowa, przeczytalam calość o Yazie mam takie pytanie. od listopada bralam microgynon 21 przez 3 opakowania bez przerwy (cysty na jajnikach - tak zalecil lekarz), przerwalam w polowie 3 opakowania bo tak bolala mnie glowa. dostalam okres i 5 dnia okresu wzielam 1 tabletke Yazu, teraz koncze 2 opakowanie (dzisiaj biore ostatnia rozowa tabletke). przy 1 opakowaniu okres wystapil przed wzieciem 3 bialej tabletki, byl dosc bolesny obfirty i ze skrzepami krwi. w czasie brania microgynonu i yazu, nie wspolzylam, byly tylko pieszczoty, ale zalozmy ze sperma mogla zostac jakims cudem przeniesiona na palcach do mojej pochwy. (w grudniu przy microgynonie mialam grype jelitowa). dnia 11-02 mialam robione usg dopochwowe nie wykazalo ciazy. czy mimo wszystko jest taka możliwość abym byla w ciąży? rozstalam sie z tym facetem bo okazalo sie ze oklamywal mnie od dluzszego czasu... prosze - powiedzcie co myślicie?
z góry dziękuje za pomoc, Marta
marthamed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując