Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Domowe sposoby na trądzik - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-17, 13:53   #2103
L_V
Zakorzenienie

Dot.: Domowe sposoby na trądzik - ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez Merkurana Pokaż wiadomość
Przeczytałam cały wątek, i oto moje krótkie słowo na niedzielę: moderatorki chyba mają na tym forum anielską cierpliwość Miałam okazję przez długi czas moderować spore forum muzyczne i gdyby u nas ludzie mówili rzeczy w stylu: 'poradźcie mi, nie chce mi się/nie mam czasu czytać tych 70 stron', albo pisali tysięczny raz o danym wynalazku, metodzie itd., to by nie tylko zostali ukarani, ale też publicznie uznani za osoby niedorozwinięte społecznie, i ostatnie, o czym by wszyscy myśleli, to udzielanie im pomocy. To ostre słowa, ale tak by właśnie było. Forum to nie odpłatne zajęcie, gdzie każdy tylko marzy, żeby odpowiadać na te same pytania ciągle. Amen.

.
Miło mi że ktoś to zauwazył. Cięzko się moderuję z nieustannie opadającymi łapskami.
Zgadzam się z podkrślonym, mam nadzieję, iż zapadnie to użytkownikowm w pamięć - tym któzy mają gdzies regulamin i dublują mi po raz setny posty

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez misia15 Pokaż wiadomość
on wybiela? a jakies inne moze ? na blizny i przebarwienia ... 2w1 najlepiej

Kochana, najlepiej to skorzystaj z wyszukiwarki.

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez misia15 Pokaż wiadomość
ja mam przewaznie wysyp w lecie przez slonce .. ostatnio przez picie herbatek i tabletki udalo mi sie "opanowac" tradzik .. ale boje sie ze w lecie mnie osypie .. i nie weim jakie maseczki i inne z domowych sposobow moga temu zapobiec ...
Alez od tego jest ten watek - jest tu mnóstwo infromacji o domowych maseczkach, trzeba mieć tylko chęci ażeby ten watek przejrzeć, poczytać.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując