Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-17, 18:48   #3231
edyta0131
Raczkowanie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez drobciaa Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki!
Edytko trzymam kciuki, aby nocki się unormowały i abyś mogła wreszcie sobie pospać I tak jesteś cierpliwa, więc możesz być z siebie dumna U nas też były pobudki w nocy, po tym jak już ładnie całą noc mały przesypiał, a teraz znów wszystko wróciło do normy i jak zasypia tak około 20.30 to budzi się o 6.30 wypije mleczko z cycorków i odkładamy go do łóżeczka, a sami kładziemy się jeszcze spać. Mały sobie pogada i zasypia, śpi tak średnio do 8.30. Wcześniej braliśmy go do łóżka, ale kiedyś mąż spróbował go odłożyć do łóżeczka, a ten nie protestował zbytnio, więc od tamtej pory tak robimy. Ogólnie maly łóżeczko kojarzy ze snem, w dzień jak tylko widzę, że już jest zmęczony, to zaraz go odkładam, tam sobie pogada i sam zasypia jak już nie daje rady
Zyczę Ci wytrwałości, na pewno w końcu uda Wam się z tymi nockami

Filip zazwyczaj w dzień ma drzemki tak po 3 godzinach aktywności, a czas trwania drzemki w zależności od tego jak jest wymęczony, czasem pół godziny, czasem 2, różnie.

Cytat:
Napisane przez lisey Pokaż wiadomość
edytka ja trzymam kciuki za ta nauke spania,bedzie dobrze,kazde dziecko sie musi nauczyc pewnych rzeczy.
no fajny z nas trojkat,az zachcialo mi sie spotkanka
drobciaa lisey dziękuję za słowa otuchy Moja mała w dzień to też różnie śpi. Zazwyczaj po 20 minut Czasami jej sie zdarzy pospać max godzinkę. Tylko jak jestesmy na spacerkach to długo śpi

A spotkanko to nie głupi pomysł Tylko gdzie to by było, pewnie gdzieś w połowie trasy Lublin-Chełm-Zamość
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora