Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-17, 19:08   #4114
_Ya
Zadomowienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ya - też dziś jestem senna...
To się kładź mała
Ja się teraz czuję jak młody Bóg i pewnie tak się będę czuła do 4 nad ranem, bo nie będę mogła zasnąć

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość

Ya - dziękuję Swoją drogą, ona ma ładny tupet, a do tego - w odstępie 4 dni dać to samo zdjęcie przed i po retuszu na tym samym forum
Moja droga takim się "trza" urodzić

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
ooo, która dorabiała bo ja nie w temacie?

no mam, prolaktyna jest zbijana od 3 lat już. Ale żyję póki co
Aga, mi się wydaję, że ja tez mam za wysoką prolaktynę, ale mój lekarz na razie to bagatelizuje

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Dobry wieczór...
paskudna pogoda u mnie
Jak leci tekst piosenki "Nie jesteś sama, nie jesteś sama..."

Cytat:
Napisane przez Ainsel Pokaż wiadomość
ych..te wszystkie łańcuszki i takie tam, strasznie mnie to wkurza i nie wysyłam właściwie nigdy. A tej sprawy na nk nie znam, bo rzadko tam zaglądam

ma ładniejsze niz sierotka, bo prawdziwe
a mąż czemu ci obiadu do łóżka nie podał, jak juz z drzemki sie łaskawie wybudziłas?jak ty go wychowałas?!
Moi znajomi wiedzą, że ja i mój stary nie trawimy łańcuszków i bardzo rzadko się zdarza, że jakiś desperat do nas coś wyśle. Zresztą, która ma mnie w swoich kontaktach na n-k to może sobie zobaczyć profil mojego starego. Mam go gdzieś na początku dodanego To zdjęcie wszystkich zniechęca

Uwaga uwaga zbliża się koniec świata. Stary beż mowy wprowadzającej poszedł zmywać naczynia...

To ja się może już z Wami zacznę żegnać

P.S. cc_chanel z tego co się orientuję to szykujesz się do ślubu Jak kiecka?

P.S. Malinko ja słyszałam o tym chirurgu w Lublinie. Ponoć najlepszy, także jak coś to będziesz w najlepszych rekach
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).

Edytowane przez _Ya
Czas edycji: 2009-03-17 o 19:12
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora