|
Zakorzenienie
|
A ja wygrałam z trądzikiem!!!!
Kocham mój obecny stan cery i mam nadzieję, że już zawsze taka zostanie!!!! Obecnie mam malutkie 4 pryszcze!! Nie używam już nawet korektora, bo nie mam na co!!! Rozumiecie to!????!!!!! Trądzik MOżNA wyleczyć!!! Walczyłam od ponad 10 lat, ale się udało!! Od około czterech miesięcy mam spokój. Dodam że miałam baaaardzo trudny trądzik, miałam na buzi dosłownie wszystko, zaskóniki, guzy, ropne, białe, czarne, czerowne krpki, blizny i wszystko co można mieć.
Przez 10 lat wypróbowałam 25 maści i przeszłam dwie terapie antybiotykowe plus krioterapia=> największy niewypał To co mi pomogło to:
- zacznę od antybiotyku, stosowałam Tetralysal, ale średnio mi pomagał, chociaż troszkę złagodził mi objawy, szybciej się goiły pryszcze, zażywałąm 3 miesiące,
- maść Differin (na początku jest gorzej, później się stan popraiwa), troszkę wysuszał pryszcza, nkłądałam więcej niż kazał lekarz:P, teraz też co drugi dzień samruje,
- oraz objawienie w mojej karierze leczenia!!! (mój doktor nie uwierzył, jak zobaczył jakie są efekty po TYM ) tonik (na któy przepis znalazłam tutaj) petroleum d5 plus olejek pichtowy, ja mam mocny bo 25 ml petroleum i cały olejek=> tonik zwalcza wszytsko co jest na buzi, łagodzi moje stany zapalne, zmniejsza pryszcze, wyciąga zaskórniki, jest to najcudowniejszy lek jaki spotkałam, używam 4 miesiace i mój problem się skończył (oczywiście pomógł także tetralysal i differin o czym wspominałam , przemywam buzie 2 razy w tygodniu, bliższe informacje o nim tutaj w watku "czym wyleczyc zaskórnik, taki baaardzo długi wątek,
- twarz oczyszczam TYLKO Iwostinem Purritin lub Acnex Farminy(mydło w płynie z drzewka herbacianego, dostępne w aptece, cudowne efekty)
- pod podkłąd TYLKO emulsję matującą Iwostinu purritin,
- podkłądy TYLKO takie, w których w składzie nie ma parafinum liquidum czy mineral oil_ bo to powoduje wyspy prysczy, obecnie mam max factor lasting performance,
- 2 razy w tygodniu peeling i maseczka Dermaglinu przeciwtrądzikowa lub odżywcza,
- teraz mam pójść do kontroli to dostane coś na blizny- bo zostało mi kilka, ale je kocham, każdy wojownik, któy wygrał wojne, posiada jakieś blizny, więc ja tez chce Nie są jakieś wielkie, max factor doskonale je zakrywa, nawet nie muszę używać korektora,
- co do diety, to staram sie nie jeść tłusto, pizze jem raz na miesiąc, mam możliwość sama sobe gotować, wieć jem wszystko light
- pije tylko herbate zieloną lub welness tea odVitaxu- herbatka sekret piękna.
Życzę Wam tego samego Spróbujcie, może i wam pomoże?????
|