Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 19:15   #4468
katey
Rozeznanie

GG do katey
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ad 1 to gratuluje ruszenia budowy
Ad 2 takiego określenia to nie znałam
Ad 3 To rzeczywiście jakoś tak zakupy nie zaliczone - tak bez ciuchów u mnie by się tak nie dało
1. a dzieki,ale juz przystopowali...sniezyce dzis u nas....
2. hyhy a ja tak
3. tez wrocilam zawiedziona,ale jakos nie bylo na czym zawiesic wzroku,,,jakos rzeczy do domu bardziej mnie interesowaly...fajne plytki upatrzylam!
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

No widzę, że małżowi klimat stolicy służy
A z zakupami to rzeczywiście przyszalałaś

Melduję, że padam na pysk - ale egzamin zdany , coprawda praca zbiorowa ale do przodu.

Co do kredytu to walczę zaciekle , we czwartek jestem umówiona w open finance i odezwali się z alior banku.

Poniżej wklejam fotoski starych przedwojennych kamienic na Warszawskiej Pradze w zestawieniu z nowym budownictwem i park Skaryszewski zlokalizowany tuż nieopodal centrum

Aaaaa i powiem Wam tak w tajemnicy, że TŻ ma konferencję naukową od 01-04 lipca na ...... Sycylii w Palermo i może uda mi się z nim lecieć na te kilka dni ale narazie ciiiiiiiii
1. taaaa klimat mu posluzyl wiecej go do rodziny na wizyty nie zabire--wstyd sie pokazac zartuje-bylo ok do czasu az nie wsiadl do helikoptera (czyt. polozyl sie do lozka)
2. gratuluje zdanego egzaminu!!! zdolna bestyja jestes!
3. co do kredytu to i my sie decydujemy juz na 99% i wybralismy CHF w Nordea...calkiem znosne raty nam wyliczyli....
4. faaajne te fotki---wiewiora zwlaszcza (ps. malz mi kiedys powiedzial ze kojarze mu sie z wiewiorka?!:con fused: ---pytanie: czemu???????????? )
5. wooooooooooooooooow! Sycylia!!!!!!!!! tak po gangstersku zalatuje.....zazdraszczam !
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 to niedługo będziecie mieli swoje 4 ściany
ad. 2 widzę, że po wizycie w stolicy wzbogaciłaś swoje słownictwo
ad. 3 to w tej stolicy to już nie ma nic ciekawego z ciuchów

my już po rozliczaniu Pit-ów. Dzięki ściągniętemu przez męża programowi do rozliczań zajęło mi to max pół godziny i nawet już złożyliśmy je do urzędu. Pozostaje tylko czekać na zwrot "zawrotnej" mężowskiej sumy 129 zł
eeeee jeszcze to "niedlugo" troche potrwa....
slownictwo to z lubelszczyzny
a ciuchow jakos nie widzialam superanckich! tylko jakie spsodnie i zakiet z C&A ale nic oszalamiajacego wiec odpuscilam wydawanie 2stowek bo az tak niezbedne dla mnie nie sa....

ja juz sie rozliczylam i dostane az 170zl
poszalejemy zwlaszcza ze malz ma do ZAPLATY 1400zeta!!!!

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, u mnie dziś piękne słoneczko , oby tak było przez cały dzień

miłego dnia
matkooo a gdzie Ty mieszkasz??????????? u mnie sniezyca jak diabli! rano dojechac do pracy nie moglismy z tesciem i spoznilam sie 20 min! ale kolezanka byla lepsza---jechala 1h 20min! (zazwyczaj jedzie max30min)

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dla ciekawskich nasza sunia .....
jaka ona cuuuuuuuuuuuuuuudna!!! rozkoszna kulka!

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ad.1-hmm... masz rację... koniec wyprzedaży- to i ceny zabijają
chociaż mnie udało się kupić spódniczkę w Cameieu za 39,90 jeszcze z wyprzedaży , no i "nieco" drożej bluzeczkę taką sweterkową w moim ukochanym TS i w moim najwspanialszym kolorze ostatnio- kobaltowym za całe 79,90
Ad.2-Boszzzzzzzzzzzzzz... jaki piękny piesio!
Daj go troszkę ponućkać

no i szafa pełna!

Połowa mi się nie zacytowała i jestem zła
wracajac do koloru KOBALTOWEGO (w koncu wiem o co chodzilo) to mi sie wydawalo ze ten kolor mozna zakwalifikowac jakos SZAFIROWY??? kurde to moze ja sie nie znam na kolorach???

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Cześć laski Wiem że późno się melduje, ale od rana miałam sporo roboty. Tekst tzw angielsko-chiński do tłumaczenia. Czyli taki tłumaczony na angielski z chińskiego przez chińczyków. A oni to tłumaczą tak samo jak i wszystko inne produkują, więc połowy w ogóle nie mogłam zaczaić "co autor miał na myśli". No ale już się z tym uporałam

Daguś ja będę Cię regularnie molestować o zdjątka tej słodkiej młodej damy Raz na tydzień minimum, świetna jest
1. ja to jak gadam z Chinczykami na skypie (zawodowo of course) to czasem sie ta smiejemy z kumpelkami w pracy bo kfiatki ladne potrafia zasadzic! a jak przyjdzie mi do nich dzwonic to w ogole masakra jakas!

Podpisuje sie pod petycja Agi do Daget! ja tez chcem ogladac futrzaka co tydzien!

a ja sobie zakupilam dzis kolejnego storczyka do kolekcji! jakbyc co to w bierdonce sa za 19,90 cuuuudne!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora