Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inni pieją z zachwytu, a ja kręcę nosem ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-12, 17:11   #2
szaja
BAN stały

Dot.: Inni pieją z zachwytu, a ja kręcę nosem ;-)

Cytat:
Napisane przez koko
Jest pewna grupa zapachów ewidentnie udanych, genialnych i cenionych. I jeśli grupa napaleńców zacznie o tych zapachach rozprawiać, to niechybnie wszyscy ci, któryrzy ich nie znają zaczną pałać rządzą poznania, albo nawet posiadania. Część nawet kupi w ciemno. A przecież wcele nie musimy zachwytów podzielać, nawet jeśli 'znawcy' mówią, że coś jest piękne. Mam więc propozycję- odkryjmy wspólnie za pomocą sondy, który z forumowych hiciorów podoba się najmniej ->czyli jest najbardziej kontrowersyjny. Trochę zakręcony pomysł, ale mam nadzieję wiecie co mam na myśli.
Głosujemy na zapach, który nas w ogóle do siebie nie przekonał, chociaż cieszy się powszechnym zachwytem. Pod uwagę w sondzie wzięłam tylko tzw. perełki, których normalnie nie uświadczysz w sklepach. Na pewno jakis zapach pominęłam, za co z góry przepraszam. Może w ten sposób unikniemy w przyszłości nieudanych zakupów w ciemno. Sonda jest wielokrotnego wyboru. Tak więc dajmy upust swemu rozczarowaniu "pewniakiem".
Oj co ja biedna bym dała żeby móc ocenić Le Feu....
Niestety paczuszka jeszcze nie doleciała
A ponieważ perełką, którą miałam w łapkach jest Organza Inecence to o niej mogę powiedzieć, że była rozczarowaniem.
Wielkim może nie, ale zawsze była.
Sporo o niej tu czytałam, nawet myślałam o kupnie, ale wyprzedziła mnie siostra, która ofiarowała mi OI ( zdobytą po niemałych trudach) na urodziny.Nieprzyzwoita okazała sie na mnie...przyzwoita . I tylko przyzwoita. Cynamonowa nuta była zbyt ostra, zabrakło mi zmysłowości, którą zastąpił...ból głowy. Próbowałam jeszcze parę razy, ale zawsze z takimż efektem. W rezultacie OI wylądowała na toaletce Mamy, która sobie chwali, choć i dlla niej to nie zapach życia.
szaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując